Best wel lekker
Best wel lekker

Best wel lekker

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Als ik veel tijd heb, zoals gisteren, wil ik best wel eens even in de keuken gaan staan om wat lekkers op tafel te zetten. Gisteren was dat opa’s stoofvlees. Nu heeft wel iedereen zijn eigen recept voor stoofvlees en op basis van mijn ingrediënten kunt u dat best wel volgen, alleen een half uurtje voor het klaar is voeg ik daar 250 gram kastanje champignons bij. Bij de rode kool mag je best wel een rins appeltje snijden en bij de opbakaardappels mag ook best wel een lepel mayonaise in deze donkere wintertijd. Puur comfort food. Uiteraard met dank aan Liesbeth voor haar best wel series…

Ingrediënten

  • 600 gr riblappen in blokjes
  • versgemalen zout en peper
  • boter
  • 1 el bloem
  • 2 gr rode uien
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 150 ml rode wijn
  • 150 ml runderbouillon
  • 1 el rode wijnazijn
  • 3 kruidnagels
  • 2 laurierblaadjes
  • kastanje champignons
  • rode kool
  • opbakaardappeltjes
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. logbankje

    Niet verkeerd Sjoerd, je hebt keuken talenten.
    De kastanje champignons zijn een verrassende aanvulling. Hans

    @ Oma zal het in het functionering gesprek over de scheepshoorn hebben

  2. Rietepietz

    Smakelijk eten en bedankt voor de tip. Ga ik ook weer eens maken, dan laat ik de knoflook, de champignons en de mayonaise weg , dat zal evengoed smaken. 😉

Laat een reactie achter bij Ria van FeliusReactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.