Cursus e door Frank (van IkFotograag.nl)
Cursus e door Frank (van IkFotograag.nl)

Cursus e door Frank (van IkFotograag.nl)

Voor ons beroep moeten Me! en ik regelmatig cursussen, seminars en trainingen volgen. Het ene jaar wat meer het andere jaar wat minder. Allemaal om bij te blijven in de ICT-wereld. Dat zullen we tot ons 63, 65, 67, pensioen moeten volhouden. Dat is niet zo erg zolang het maar leuk en interessant blijft. Genoeg te doen dus. Nee hoor, ook prive komt er voor ons beide nog een cursus bij, want voor onze hobby moeten we ook niet stil blijven staan. We hebben ons daarom ook nog ingeschreven voor een cursus digitale fotografie voor gevorderden. We vinden ons zelf geen beginners meer, eigenlijk al een beetje gevorderd.


En je moet tenslotte ergens beginnen dus hebben we gewoon gekozen voor de gevorderden. Afgelopen woensdag zijn we nog naar een voorlichtingsavond geweest bij opleidingsinstituut Syntra in Genk. Er werd uitleg gegeven wat men gaat doen bij de beginners, gevorderden en verder. Gevorderden lijkt voor ons een goede keuze. We weten wel al het een en ander, maar we kunnen altijd bijleren. We zijn beiden razend enthousiast om te beginnen. Helaas starten we pas in maart . We hebben bij Syntra al eense samen een cursus Visual Basic gevolgd, en we waren toen tevreden over het gebodene.

Kortom binnenkort zijn we lekker actief met de fotografie bezig, met als doel om onze fotografie naar een hoger niveau te tillen. Niet dat ik persoonlijk ambities heb om professioneel aan de slag te gaan met de fotografie. Ik blijf gewoon fotograag, maar in de toekomst hoop ik iets meer de artiest uit te kunnen hangen. Je weet maar nooit: The Artist Formerly Known As Fotograag.

15 reacties

  1. Ja, ik moet ook ieder jaar 40 EP (education permanente) punten halen, goed voor zo’n 6 a 7 cursusdagen. Dan is een hobbycursus ook best leuk. De beginners en gevorderdencursus die ik hier heb gedaan, daar was ik niet bijzonder over te spreken. Je krijgt een opdracht en de volgende les worden de foto’s van alle cursisten besproken, op een niveau van ‘mooi’, ‘niet mooi’. En niet waarom. Dan leer je er maar weinig van! Veel plezier bij jullie cursus!
    .-= Frank103es laatste blog ..De transplantatie van de ingewanden =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.