bVision.nl

Wie is Sjoerd

beeVision

bVision staat voor blogVision, ofwel mijn visie op bloggen. Veelal met een noot humor of een kleine trigger, maar nooit grof of geweldadig. Respect voor andere bloggers staat voorop. Sjoerd (uit 1953) was werkzaam als Business Process Expert in het ICT wereldje. Ik ben sinds september 2019 gepensioneerd.
Ik ben getrouwd met Antoinette en heb twee (volwassen) kinderen, Jelle en Sanne en daarnaast nog twee katten, Ollie en Kaatje en een kleidochter, Jeslynn van vier jaar oud. Buiten mijn dochter en kleindochter, wonen we in Gebrook (Zuid-Limburg), Hoensbroek in het Nederlands. Mijn Friese naam heb ik te danken aan de grootouders, die kwamen zowel van moeders en vaders zijde uit Friesland en zijn begin 1900 naar Limburg verhuisd omdat er in Friesland geen werk was. Hier waren in die tijd de mijnen net open en was er een grote vraag naar arbeiders.

ollie

Mijn hobby’s vindt u hier op het weblog terug, en daarnaast natuurlijk een stukje lifeblog. Iedereen is welkom en mag reageren, maar denk eraan, ik eis respect voor uw mede(b)loggers. Dit blog heeft ook een email adres: bvision.nl bij gmail.com. Mailen mag, spammen is uit den boze.