Opnieuw beginnen
Opnieuw beginnen

Opnieuw beginnen

Vandaag een verse start met een nieuw weblog. VanMan is over and out, en als u hier wil blijven lezen moet u toch echt de link instellen op www.bvision.nl en de rest maar vergeten. Niet dat ik de oude artikelen niet meer heb, integendeel, maar een nieuwe start leek me beter. Mijn Van ben ik al jaren kwijt en vanman past mij echt niet meer. Wat wel blijft is iedere dag een logje, maar meer thema gericht. U kunt dagelijks langskomen, maar het hoeft niet. Er zijn dagen dat ik zelf log (me!), er komen gastloggers voorbij (o.a. CatMan), die vertellen over hun hobby en er zijn specifieke thema dagen. Grof ingedeeld wordt het als volgt:

 • Maandag: Limburg in beeld (te voet als het kan)
 • Dinsdag: Funny, nog 4 te gaan
 • Woensdag: Foto(sjop) dag
 • Donderdag: Tips en truuks in blogland
 • Vrijdag: Vliegshow oet gebrook
 • Zaterdag: Cars and more
 • Zondag: Mijn visie op de week

Uiteraard met een vleugje humor, niet te serieus, ofwel gewoon mijn stijl. Iedereen is welkom en mag reageren of vragen stellen over de onderwerpen. Ook kunt u zelf gerelateerde onderwerpen aandragen die ik verder uitwerk en plaats. Ofwel een beetje interactief bezig zijn. Het zal wel even wennen zijn in het begin, maar ik zie het als een uitdaging. Het geeft mij wat rust als ik het nodig heb omdat ik bepaalde dingen kan voorbereiden en niet alleen afhankelijk ben van mijn gedachtenkronkels. En voor u, gewoon iedere dag een verrassing… Alvast veel plezier en nogmaals welkom. En dan te bedenken dat op deze startdag mijn dochter haar verjaardag viert, bij ons thuis uiteraard. Ofwel dubbel feest vandaag, en morgen maar afwachten.

30 Comments

 1. proficiat, laat eens een foto zien, hoe oud wordt ze? en morgen kun je je schade inhalen met een kruidig hapje cultuur in de synagoge van Meerssen: Klezmermuziek!
  Ik ben die verschijning met rode kerstster achter het linkeroor. Maar ik heb al een cavalier.

 2. Gefeliciteerd met de nieuwe start en ik ben benieuwd naar de komende dagen. Een themalog met gastloggers, toemaar. Champagne!
  (een vraagje nog: welke van de stuk of 17 RSS feeds die je hier hebt, raad je me aan? ;-))

 3. Dubbel gefeliciteerd! Je gaat wel heul gestructureerd te werk maar ik laat me graag door je brede pakket verrassen. Ik ben blij dat je er weer bent, de Zeeuwen, en de Noordelingen begonnen de overhand te krijgen 😉
  Welcome back !

 4. Allereerst van harte proficiat met de verjaardag van jullie dochter en succes met deze herstart, waar ik toch naar uitgekeken heb. Het werd mij toch een beetje te stil vanuit dat Gebrook van jullie. dus laat hem maar weer gaan!

 5. Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter!
  Leuk hoor hoe je gaat beginnen. Ben heel erg benieuwd wat je ervan gaat maken, maar dat gaat vast helemaal goed komen!!!

  Heel veel blog-plezier toegewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.