Hobbyavond

De donderdagavond is normaliter de avond waarop mijn vriend Humberto en me! bezig zijn met modelbouw. Zo ook gisteravond. Blokken foam snijden en met de CNC machine in model snijden. Momenteel zijn we bezig met het model van een Corsair na te maken. Dit model was vooral bekend om de inverted-gull vleugel. Die zorde ervoor dat het landings gestel zo klein mogellijk was. Samen met de grote propellors gaf dit een zeer kenmerkend uiterlijk.

In de afgelopen week is de guppy van Humberto ook (eindelijk) eens gespoten. En dat alleen omdat ik gezegd had dat die anders niet op de foto en de site mocht Op de foto ziet u onze werkplaats en de guppy vol in beeld.

12 Comments

 1. Wat ben jij streng:-)
  Wel mooie guppy

 2. Ondanks dat je wel hard werkt, is zo’n avond toch ook ontspanning…

 3. Bij mijn weten zijn guppy’s visjes… hi hi maar weer wat geleerd!

 4. Die eerste vind ik echt een cool vliegtuig en die tweede een mooie zwever!

 5. Een echte hobby is toch maar een mooie uitlaatklep waar je je ei in kwijt kunt lijkt me. Een beauty van een vliegtuig. Jammer dat ik een meisje ben, anders ging ik mij misschien ook nog wel richten op dit soort spul.

 6. Met al dat blauw toch moeilijk te zien met een strakblauwe lucht?

 7. Daarom is de onderzijde wit gemaakt, om meer contrast te krijgen…

 8. Dat is mooi blauw geworden dus..

 9. Ik had toch echt een heel ander idee bij een guppy.
  Die Corsair vind ik een pracht toestel.

 10. Dat vliegtuig is niet voor Jan Mulder toch?

 11. mooi hoor,
  ik zie deze dingen dagellijks in het echie…………….

 12. de guppy ziet er voortreffelijk uit, zo heb je veel eer aan je werk!

Geef een reactie