Hobbyavond
Hobbyavond

Hobbyavond

De donderdagavond is normaliter de avond waarop mijn vriend Humberto en me! bezig zijn met modelbouw. Zo ook gisteravond. Blokken foam snijden en met de CNC machine in model snijden. Momenteel zijn we bezig met het model van een Corsair na te maken. Dit model was vooral bekend om de inverted-gull vleugel. Die zorde ervoor dat het landings gestel zo klein mogellijk was. Samen met de grote propellors gaf dit een zeer kenmerkend uiterlijk.

In de afgelopen week is de guppy van Humberto ook (eindelijk) eens gespoten. En dat alleen omdat ik gezegd had dat die anders niet op de foto en de site mocht Op de foto ziet u onze werkplaats en de guppy vol in beeld.

12 Comments

  1. Een echte hobby is toch maar een mooie uitlaatklep waar je je ei in kwijt kunt lijkt me. Een beauty van een vliegtuig. Jammer dat ik een meisje ben, anders ging ik mij misschien ook nog wel richten op dit soort spul.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.