Mijn Uter
Mijn Uter

Mijn Uter

Mijn HP compUter heeft volgens het apparaat een einde levensduur bereikt. Na twee jaar wil mijn HP niet meer verder. Piepen doet hij nog wel, en af en toe start hij nog even door om er na een korte tijd spontaan mee op te houden maar deze toch dure aanschaf houdt er na de garantieperiode gewoon mee op. Wat onderdelen vervangen is duurder dan de nieuwe die ik besteld heb. Gewoon nog even behelpen dus. En deze reis heb ik me voor de afwisseling eens ingedekt met een hardware garantie van 4 jaar. De Uters die ik gebruik worden zo extreem ingezet dat ik ook wel eens een computer wil hebben waar ze me de onderdelen thuis komen vervangen als die het niet meer doen. Gelukkig kan ik nog wat onderdelen van de oude PC in de nieuwe gebruiken, zoals mijn TV kaart en de Media-drive. De rest van de onderdelen zal ik eens een voor een in een andere PC aan de tand voelen en kijken wat daar nog bruikbaar van is.Wellicht staat er nu toch nog een mooie casemod aan te komen. De onderstaande in een op afstand bestuurbare Volkswagen T1 transporter op schaal lijkt me wel wat.


14 Comments

  1. Heb zelf ook een HP gekocht. Stom stom stom. Heb er veel problemen mee en stap volgende keer gewoon weer over naar een op maat geassembleerde computer bij een kleine zelfstandige. Veel beter.

  2. Pfff … voor het geld dat zo’n HP kost mag hij toch minimaal drie jaar zorgeloos draaien, zo je zeggen …
    Hopelijk heb je snel een nieuwe!
    Laat je je fraaie zelfbouw t.z.t. nog eens zien? 😉

  3. Schiet niet op en dat al na twee jaar! Lijkt mij toch dat een computer langer moet meegaan dan de garantieperiode van 2 jaar! Ik zou toch proberen nog wat te regelen. Als het nu een ijscokar annex computer was dan had ik er direct voor gekozen! 😉

    OT: ik hou even een zomersiesta maar je ziet me vanzelf weer verschijnen!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.