Hellup de Ami's zijn overal.
Hellup de Ami's zijn overal.

Hellup de Ami's zijn overal.


Volgens nu.nl zijn de Ami’s overal. Zelfs de Russen zijn in werkelijkheid verklede Ami’s. Zie maar eens de bijgaande foto van gisteren. Het zou natuurlijk kunnen zijn dat ik na het logje van gisteren in een delirium tremens geraakt ben en de zaken niet meer helder zie. Maar de foto is het bewijs. Wist u overigens dat naast de door ons bekende betekenis van een delirium tremens (ontwenning na drankgebruik), het ook een heerlijk biertje is met een alcoholgehalte van 8.5% en gebrouwen wordt in ons nieuwe vaderland door de bekende Brouwerij Huyghe ine Melle. In 1997 is het zelfs het beste bier ter wereld genoemd tijden de internationale beer kampioenschappen in Chicago. Desalniettemin kijk ik vandaag uit naar het einde van de werkdag. Een afspraak van vandaag verhindert het opeten van dat lekkere vriendje met uitjes op de (bloemen)markt in Geleen.


14 Comments

  1. In beide artikelen slaat het plaatje nergens op. Doet een beetje denken aan middelbare schoolwerkstukken, als er maar een plaatje bijzit. Het etiket van dat biertje is daarentegen heel doordacht, het moet kinderbier zijn.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.