Hellup de Ami's zijn overal.


Volgens nu.nl zijn de Ami’s overal. Zelfs de Russen zijn in werkelijkheid verklede Ami’s. Zie maar eens de bijgaande foto van gisteren. Het zou natuurlijk kunnen zijn dat ik na het logje van gisteren in een delirium tremens geraakt ben en de zaken niet meer helder zie. Maar de foto is het bewijs. Wist u overigens dat naast de door ons bekende betekenis van een delirium tremens (ontwenning na drankgebruik), het ook een heerlijk biertje is met een alcoholgehalte van 8.5% en gebrouwen wordt in ons nieuwe vaderland door de bekende Brouwerij Huyghe ine Melle. In 1997 is het zelfs het beste bier ter wereld genoemd tijden de internationale beer kampioenschappen in Chicago. Desalniettemin kijk ik vandaag uit naar het einde van de werkdag. Een afspraak van vandaag verhindert het opeten van dat lekkere vriendje met uitjes op de (bloemen)markt in Geleen.


14 Comments

 1. Blijkbaar is het voor een fotograaf niet alleen van belang om zijn rechten te bewaren, maar moet hij ook per foto nog eens duidelijk aangeven wat er op de foto staat …

 2. Soldaten zijn boeven die allemaal op elkaar lijken. En het maakt niet uit wie er aan het hoofd van zo’n boevenbende staat. Ze zijn allemaal uit op macht die ze vervolgens weer gaan misbruiken.

 3. Volgens mij hebben meer mensen een bril nodig…

 4. dat biertje ziet er goed uit
  🙂

 5. Zonde van vriendje, later maar een dubbel portie nemen!

 6. Zo, stukje is af, nu nog snel even een plaatje er bij, hmm, deze kan wel.
  En nu razendsnel posten maar!

 7. Nu.nl is volgens mij net zo’s kinderkrant als FOK.nl dat is.. 😉

 8. Verbaasd me helemaal niet als je de wereld beziet vanuit de ogen van NU.nl.

 9. Dat bier ken ik. Volgens mij is Piraat 10%.

 10. het etiket doet me denken aan een hollands hitje uit de 70er jaren. iets van ‘weet je wat ik zie als ik gedronken heb? Nou nou, Allemaal beestjes… nou nou, zoveel beestjes, om me heheheen 😉

 11. In beide artikelen slaat het plaatje nergens op. Doet een beetje denken aan middelbare schoolwerkstukken, als er maar een plaatje bijzit. Het etiket van dat biertje is daarentegen heel doordacht, het moet kinderbier zijn.

 12. Kun je geen tandpaste meenemen?

 13. het was vroeger al zo… en dat blijft helaas nog steeds zo…

 14. Jeetje geen vis vandaag 🙁
  Wanneer kom je nu al die lekkere biertjes in Salud eens proeven? 😉

Geef een reactie