De laatste week vakantie
De laatste week vakantie

De laatste week vakantie

De laatste week van mijn vijf weken durende vakantie is alweer aangebroken en als laatste restpunt is nog het schilderen van de hal over gebleven. Gisteren heb ik de hele begane grond gedaan en vandaag hoop ik de twee verdiepingen boven af te krijgen. Blijft over de lekkage in de keuken. Maar dat blijft even liggen. We willen de badkamer op korte termijn opknappen en nemen de lekkage maar even voor lief. Door het gat in het plafond droogt de bovenzijde sneller en komt het niet meer in het plafond van de keuken. By the way, als u eens wat leuks wil doen op een avond trekt u gewoon met een camera de stad in. Bijgaande foto is afkomstig van een Nightwalk met de fotoclub. En geloof me, dat was hartstikke leuk. Weinig mensen op straat en alle rust om te fotograferen. Voordeel is dat je met een paar mensen bent en niet iedereen je als zot verslijt die ’s avonds met een camera door de straten zwalkt. De foto is aanklikbaar voor een groter formaat en is gemaakt op de Noorder hoge brug in Maastricht.

22 reacties

  1. Prachtige foto, Sjoerd!
    Een paar jaar geleden heb ik eens op een avond een fotoserie op de kermis gemaakt. Ik heb me al verschillende keren voorgenomen om weer eens wat plaatjes in het donker te schieten, maar het komt er maar niet van …

  2. Rob heeft gelijk, deze brug heet de “hoge brug”, “Hoeg Bregk” in het Maastrichts. De Noorderbrug is de meest noordelijk brug in Maastricht en verbindt de oevers van de Maas tussen Bosscherveld en de Geusselt. Tussen deze twee bruggen in, vind je nog de eeuwenoude Servaasbrug en de Wilhelminabrug. Ten zuiden ligt nog de JF Kennedybrug. Overigens vind ik dit een hele mooie foto.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.