Jupille sur Meuse
Jupille sur Meuse

Jupille sur Meuse

Op de terugweg van Italie zijn we Nederland binnengekomen via Liege (Luik) en Jupille. In Jupille sur Meuse staat een grote brouwerij van het Belgische PiedBoeuf, een merk waarvan vroeger ook veel cafeetjes in Limburg waren te vinden. In Jupille wordt het Jupiler bier gemaakt wat onder andere de Belgische en tegenwoordig ook de Nederlandse voetbalcompetitie steunt. Dat het nog meer steunt kun je zien als je op het onderstaande plaatje klikt, wat je nu ziet is maar een gedeelte. Een complete basiliek wordt daar gebouwd met leeg gedronken kratten Jupiler. Met dank aan mijn vriend Humberto voor de foto. BTW: Het schilderwerk in de hal is klaar en alles hangt en staat netjes op zijn plaats. Nu nog een paar dagen echte vakantie en dan weer aan de slag.

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.