Eindhoven – In de herhaling
Eindhoven – In de herhaling

Eindhoven – In de herhaling

Gisteren zijn we terug gegaan waar we vorige week gestrand waren, in Eindhoven. Gewapend met de moed der wanhoop en rekening houdend met alle calamiteiten die zich op ons pad zouden kunnen bevinden. De verwachting was een zee van mensen waar wij dan met z’n tweeen door heen zouden moeten waden. Niets van dat alles dus. Behoudens een grote schare PSV fans die op weg was naar de wedstrijd PSV – Feyenoord (1-0), en de daar onlosmakelijk mee verbonden ME en politie viel het eigenlijk wel mee. Volgens mij heeft iedereen alles al in huis. Voorzien van het nodige leesvoer zijn we dan ook zonder problemen weer thuis gekomen om te genieten van een een heerlijke Hollandse maaltijd en een rustige avond. Quality time…

bVision.nl

13 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.