Eindhoven – In de herhaling

Gisteren zijn we terug gegaan waar we vorige week gestrand waren, in Eindhoven. Gewapend met de moed der wanhoop en rekening houdend met alle calamiteiten die zich op ons pad zouden kunnen bevinden. De verwachting was een zee van mensen waar wij dan met z’n tweeen door heen zouden moeten waden. Niets van dat alles dus. Behoudens een grote schare PSV fans die op weg was naar de wedstrijd PSV – Feyenoord (1-0), en de daar onlosmakelijk mee verbonden ME en politie viel het eigenlijk wel mee. Volgens mij heeft iedereen alles al in huis. Voorzien van het nodige leesvoer zijn we dan ook zonder problemen weer thuis gekomen om te genieten van een een heerlijke Hollandse maaltijd en een rustige avond. Quality time…

bVision.nl

13 Comments

 1. Die twee laatste, vreselijke woorden heb ik dus niet gelezen. Of was het gezien de drie puntjes toch ironisch bedoeld? Want dan is het prima.

 2. Voor kerstbomen moet je bij Rene zijn. Voor voetbal… eh, zal ik even niet weten. Niet bij mij. Ik ben meer van de boeken.

 3. Dat was dus een lekker dagje, nu op naar een fijne maandag.

 4. Waren jullie de vorige keer zonder de benodigde pecunia’s daar? Ik kan me herinneren dat er iets niet verteld mocht worden…
  Nou?

 5. Dat is vaak het geval als je ergens tegenop ziet, dan valt het meestal wel mee.

 6. Ik heb nog helemaal niets in huis. (oeps)
  klinkt in ieder geval erg goed!! vooral het leesvoer

 7. Met de moed der wanhoop op stap gaan lijkt me niet echt fijn..

 8. Een meevallertje op z’n tijd kan geen kwaad. 🙂

 9. altijd gezellig winkelen
  😉

 10. Ah, leesvoer, lekker! Kerstdagen en lezen, dat is goed!

 11. soms valt Eindhoven best mee:-)

 12. Wat ga je lezen? Het klinkt als een fijne kerst.

Geef een reactie