Vandaag niet, hoop ik…
Vandaag niet, hoop ik…

Vandaag niet, hoop ik…

Ik ben vrij vandaag, hoop ik. Als alles goed gaat tenminste. Het weinige werk waarvoor ik vandaag had moeten gaan kan ik ook van thuis uit doen. De telefoon staat doorgeschakeld naar mijn privenummer en nu maar hopen. Ik moet er wel vroeg uit, om 6 uur, want ik moet even taxi spelen om Antoinette op haar werk af te leveren. Dat is de tol die mij rest om een dagje doelgebonden verlof te nemen. Aan de andere kant heb je dan ook wat aan je tweede dag van het nieuwe jaar. De beste wensen voor vandaag heeft iedereen nu wel gelezen en ik beloof u dan ook om daar niet iedere dag weer op terug te komen. Voor degen die dachten dat ik dat allemaal heb zitten typen, nee dus (dat heb ik uitbesteed). Vandaag gaan we de virtuele puinhopen opruimen die uit het oude jaar zijn overgebleven, even wat bestanden reshuffelen, de fotoprinter installeren en uitproberen en meer van dat soort leuke dingen. Voor hen die werken, veel plezier en zij die thuis zijn, werk ze.

bVision.nl

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.