Aruba, Bloemond bungalows, en reclame
Aruba, Bloemond bungalows, en reclame

Aruba, Bloemond bungalows, en reclame

Ik weet het, ik mag geen reclame maken op mijn site, dat hoort er niet bij, maar toch. Van de week kreeg ik een mail van een firma de op mijn site ruimte wil huren om een advertentie te plaatsen. Ik vraag me nu af of, als dat de kosten van de site dekt, ik dat wel of niet moet doen. De meeste stemmen gelden, ik heb nog geen antwoord gegeven. Waar ik wel reclame voor maak is een fotograaf uit Aruba, Hubert Kelkboom. Als je eens echt mooie vakantie foto’s wil zien en uit bent op een echte natuur en zon vakantie moet je hier eens bij de artikelen gaan kijken. Aruba in optima forma. Geweldig, het wordt toch echt tijd dat ik eens in een echt vliegtuig ga zitten en me over mijn vliegangst heen zet en daar op bezoek ga. Ik vrees echter dat die piloten net zo goed vliegen met een echt vliegtuig als ik ik met een modelvliegtuig… Ik ga maar eens een visje eten op de bloemenmarkt in Geleen. De foto hieronder is een regenwulp, gemaakt door Hubert en is op zijn Bloemond Site te zien. Hubert is de vader van mijn vliegmaatje en vriend Humberto. Vandaag is mijn zoon Jelle (1984) jarig, en omdat die vanochtend nog in zijn bed lag, van hieruit alvast proficiat.

16 reacties

  1. Als jij reclame wilt maken, in wat voor een vorm dan ook, is dat jouw goed recht! We weten allemaal wat een goede host kost(je zit volgens mij bij de zelfde als mij) en je mag best wat terug verdienen. Wat een ander daarvan vind.. tja.. Ik heb sinds kort ook twee sponsoren, en zoals het er staat valt het niet op. Binnen kort ga ik adsence doen, maar dan alleen onder specifieke logjes. Niet die die jullie lezen.

    Gefeliciteerd met Jelle! maak er wat van.

  2. Gefeliciteerd met je zoon! Niets mis met reclame, zolang het een beetje beperkt blijft. Er staan al diverse banners en plaatjes op je site en als je nu met eentje daarvan geld kunt verdienen? Van sommigen krijg je dan meteen het stempel “vuile kapitalist” maar zoals het naar de kerk gaan geen Christen van een mens maakt en het in een garage staan geen auto van je maakt kun je ook niet kapitalist worden van geld verdienen. Er is heel wt meer nodig om een mens te veranderen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.