Herhaling
Herhaling

Herhaling

Gisteren had ik even huisarrest. Terwijl mijn collega’s druk bezig waren met het omzetten van diverse servers van een brok ijzer naar een virtueel exemplaar was aan mij de eer om te beoordelen of na de werkzaamheden de zaak weer online kon. Gelukkig verliep de zaak voorspoedig en konden we in de middag nog even de Stad Maastricht in voor wat boodschappen. In de ochtend had ik tussendoor nog even tijd om een bezige gast op de foto te zetten. Veel te vroeg natuurlijk, maar deze meesjes eten hier hun buikje rond. En het maakt niets uit of onze poezen voor de ramen zitten. Ze gaan gewoon door. Als het zo doorgaat haalt dit strengetje de winter niet. De foto is van binnen uit door het raam genomen. De pinda’s een bolletje lager zijn al op. Vandaag gaan we even op herhaling, een fototrip met Frank en nog wat andere collega’s…(click picture) Meesje

12 Comments

  1. Dat strengetje haalt zeker de winter niet. In onze tuin smikkelen de vogels ook al een de vetbollen en vogelzaad. Wij hebben geen katten in de buurt dus ze kunnen rustig hun gang gaan.
    @Marjolijn Als het straks echt koud wordt blijven we natuurlijk van alles ophangen.
    .-= Johnes laatste blog ..Spam =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.