Een vrolijk logje, wie begint

Aanleiding voor het bovenstaande is een logje van Rob Hamilton, waarin hij klaagt over de mensen op straat. Die kijken allemaal als zuurpruimen voor zich uit en er wordt niet meer gelachen. Wellicht dat dat waar is, dat er alleen nog maar ellende is, dat het lachen ons vergaan is. Maar ik geloof daar niet in. Voor u de uitdaging. Laat minimaal een keer per week eens wat vrolijks zien op uw log… Als wij vrolijk zijn moeten we dat toch langzaam kunnen verspreiden over blogland, en daarna over Nederland, of ben ik dan te optimistisch. Ik neem de handschoen op en zal hier iedere zondag gaan zorgen voor een vrolijke noot.
Het raadsel van gisteren was overigens om te huilen, haha en voor mij om te lachen, niemand heeft het geraden op het moment dat ik dit schrijf. De foto boven en onder laten zien wat het is, Een apparaat voor amateurs om spijkers ergens recht in te slaan zonder er je duim of vinger aan op te offeren. Ofwel, hameren voor dummies

22 Comments

 1. nah ja, hoe verzinnen ze het ……

 2. Dat moet ik ook hebben! Eruuugg handig voor deze dummy!
  .-= koffiekittenes laatste blog ..Op weg naar The Dutch Bloggies 2009 =-.

 3. Voor de mensen die vroeger te weinig ‘hamertje tik’ hebben gespeeld 😉
  Goed initiatief!

 4. Wat een goed initiatief!
  Zal me er ook proberen aan te gaan houden. 😉
  .-= Daphnees laatste blog ..heerlijk avondje is er bijna =-.

 5. best een goed idee, wat ik eerst las bij Terrebel. Ik denk dat veel mensen dat toch al doen, loggen over iets leuks.
  .-= Liesbethes laatste blog ..Pastorale =-.

 6. Toch krijg ik de dop van de fles met dit apparaat.
  .-= Brilliees laatste blog ..Zij wel =-.

 7. Vandaag heb ik niet een vrolijk logje geschreven, ik weet niet of ik dat wel kan….
  .-= hansckees laatste blog ..SHAFFYCHANTATE =-.

 8. Rob moet er dan niet zo saai uitzien en wat lachwekkends aantrekken, dat helpt.
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Qristelyken Qruis. =-.

 9. Yesssss, wat een uitvinding voor deze dummie 🙂

  En…gelukkig…wordt hier wel gelachen…ik ondervind anders…het lijkt of “men” vriendelijker wordt..

 10. ik ga mijn best doen…..

 11. Ha, dat is dan net wat voor mij , want als ik ergens goed in ben, dan is het wel in krom slaan van rechte spijkers …
  .-= Jan K.es laatste blog ..Lichtspel =-.

 12. Zo’n apparaat is wel wat voor mij, want ik krijg nog geen spijker recht in een pakje boter.
  .-= Johnes laatste blog ..Chocoladeletter =-.

 13. haha dit had ik niet verwacht nee…………
  .-= carlaes laatste blog ..stopdag 1 =-.

 14. Wat is het nut er nu van om een spijker vacuem te zuigen?
  .-= tones laatste blog ..Nu we het er toch over hebben (10)e =-.

 15. Elke dag zou minstens een vrolijk moment in zich moeten hebben
  .-= Chantales laatste blog ..Plaatjee =-.

 16. En jij hebt dus zo’n apparaat in huis? 😛
  .-= aarghes laatste blog ..Fenix =-.

 17. Op commando vrolijk zijn is toch ook niet alles, maar ik doe mijn best en bekijk alles zoveel mogelijk van de zonnige kant. Tsjonge een spijkervasthouder…. 🙂

 18. dus geen peper en zout stel? 🙁
  .-= traveles laatste blog ..Rick Astley =-.

 19. Die mot ik hebben! M’n zoon klaagt steen en been dat mijn spijkers altijd scheef in muren en plafonds en zelfs vloeren verdwijnen. Voor een vrolijk stukje hoef ik gelukkig alleen maar over m’n kinderen te schrijven. M’n zoon zie ik elke dag en zijn zusjes twee weekenden per maand. Voldoende inspiratie dus. Wel een heel goed initiatief!

 20. Tis wel de goeie tijd om een vrolijke logjes actie te starten! Ik zal eens kijken of ik de uitdaging kan oppikken.

  Dat apparaatje had ik dus nooit geraden.

 21. Haha, dat hulpmiddel vind ik geweldig…!!!
  En ik wens je een hele vrolijke dag toe.
  .-= marjolijnes laatste blog ..Gisteren….. =-.

 22. Dat wordt dan behoorlijk voorspelbaar
  .-= Redstares laatste blog .. =-.

Geef een reactie