Een vrolijk logje, wie begint
Een vrolijk logje, wie begint

Een vrolijk logje, wie begint

Aanleiding voor het bovenstaande is een logje van Rob Hamilton, waarin hij klaagt over de mensen op straat. Die kijken allemaal als zuurpruimen voor zich uit en er wordt niet meer gelachen. Wellicht dat dat waar is, dat er alleen nog maar ellende is, dat het lachen ons vergaan is. Maar ik geloof daar niet in. Voor u de uitdaging. Laat minimaal een keer per week eens wat vrolijks zien op uw log… Als wij vrolijk zijn moeten we dat toch langzaam kunnen verspreiden over blogland, en daarna over Nederland, of ben ik dan te optimistisch. Ik neem de handschoen op en zal hier iedere zondag gaan zorgen voor een vrolijke noot.
Het raadsel van gisteren was overigens om te huilen, haha en voor mij om te lachen, niemand heeft het geraden op het moment dat ik dit schrijf. De foto boven en onder laten zien wat het is, Een apparaat voor amateurs om spijkers ergens recht in te slaan zonder er je duim of vinger aan op te offeren. Ofwel, hameren voor dummies

22 Comments

  1. Die mot ik hebben! M’n zoon klaagt steen en been dat mijn spijkers altijd scheef in muren en plafonds en zelfs vloeren verdwijnen. Voor een vrolijk stukje hoef ik gelukkig alleen maar over m’n kinderen te schrijven. M’n zoon zie ik elke dag en zijn zusjes twee weekenden per maand. Voldoende inspiratie dus. Wel een heel goed initiatief!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.