Niet wakker maken – door Frank (van IkFotograag.nl)

Niet wakker maken – door Frank (van IkFotograag.nl)

Gisterenavond was ik mijn harde schijf met foto’s eens aan het doorkijken. Zo zijn er ook veel foto’s van mijn katten. Vaak als ik iets uit wil proberen met de camera, zijn zij model. Soms liggen ze ook in een vrijwel onmogelijke houding ergens te pitten. Zoals hieronder waarbij het lijkt of hij letterlijk voorover in slaap is gevallen. De camera was bij de hand en heb ik misbruik van deze situatie gemaakt. Dit leverde voor mij een leuke serie foto’s op. Bij de laatste foto werd hij wakker en wat hier ongelooflijk is, is dat zijn ogen zwart zijn en de reflectie in het hout van de kast, het effect van de flitser laat zien. Ik heb deze foto, behoudens kleiner maken voor de site, niet bewerkt. Een toevalstreffer die moeilijk nog een keer te maken is.

25 Comments

 1. Je verbaast je elke keer weer inwat voor vreemde houdingen die poezenbeesten kunnen slapen!
  Die laatste foto is geweldig, echt een mooie toevalstreffer, maar zonder geluk vaart niemand wel toch?
  groetjes,
  Elmar

 2. Wauw, wat geweldig!!
  Dat zou mij dus nooit lukken!! Heb dan ook geen goede camera helaas! We drie poezenbeesten…. die in welk standje dan ook heel foto geniek zijn!! bijna net zo als die van jouw!! complimentje voor de foto’s en het gave poezenbeest
  .-= sillymees laatste blog ..Mobieltjes-gedoe! =-.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: