Niet wakker maken – door Frank (van IkFotograag.nl)
Niet wakker maken – door Frank (van IkFotograag.nl)

Niet wakker maken – door Frank (van IkFotograag.nl)

Gisterenavond was ik mijn harde schijf met foto’s eens aan het doorkijken. Zo zijn er ook veel foto’s van mijn katten. Vaak als ik iets uit wil proberen met de camera, zijn zij model. Soms liggen ze ook in een vrijwel onmogelijke houding ergens te pitten. Zoals hieronder waarbij het lijkt of hij letterlijk voorover in slaap is gevallen. De camera was bij de hand en heb ik misbruik van deze situatie gemaakt. Dit leverde voor mij een leuke serie foto’s op. Bij de laatste foto werd hij wakker en wat hier ongelooflijk is, is dat zijn ogen zwart zijn en de reflectie in het hout van de kast, het effect van de flitser laat zien. Ik heb deze foto, behoudens kleiner maken voor de site, niet bewerkt. Een toevalstreffer die moeilijk nog een keer te maken is.

25 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.