Fotocursus
Fotocursus

Fotocursus

Gisteren was de eerste dag van de fotocursus bij Syntra in Genk(Belgie). Dat lijkt plezier, maar gisteren was het tegendeel waar. Ik sta om een uur of zes in de ochtend naast mijn bed, ben om zeven uur op mijn werk, was om vijf uur thuis, om even te eten en daarna meteen om zes uur weer naar Genk in Belgie te gaan. De cursus duurt dan tot half elf en ik was om kwart over elf weer thuis. Broodjes in de oven, want ik moet de andere dag wel weer wat eten, dit logje schrijven en dan maar gauw weer naar bed. Normaliter is dat een stukje cake, maar doordat het op het werk nogal, voorzichtig uitgedrukt, hectisch was, sloeg de vermoeidheid in de avond toch een beetje toe. Overigens was de cursusavond best wel verhelderend en leuk en ik hoop dat het vervolg van de fotocursus in een zelfde gemoedelijke Belgische sfeer verloopt. Ik heb er in ieder geval wel alle vertrouwen in.

Me!

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.