Lente e door Frank (van IkFotograag.nl)
Lente e door Frank (van IkFotograag.nl)

Lente e door Frank (van IkFotograag.nl)

Afgelopen weekend was wat je noemt weer een echt fotograagweekend. Lekker warm lenteweer, gelegenheid voor een aantal mooie wandelingen, zoals langs de vele hoogstam fruitbomen die Zuid-limburg rijk is en het Bunderbos. Alles is weer aan het bloeien of in bloei aan het komen. Dat leverde dus weer de nodige inspiratie op en blaren onder de voeten. Maar het was de moeite waard. Ik ben weer met een aantal mooie foto’s naar huis gekomen. Het weer mag voor mij zo blijven tot Kerstmis en daarnae beter.

Hieronder een paar foto’s die ik dit weekend gemaakt heb.

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.