Mooie lucht – door Frank (van IkFotograag.nl)
Mooie lucht – door Frank (van IkFotograag.nl)

Mooie lucht – door Frank (van IkFotograag.nl)

Na alle omgewaaide bomen en weggewaaide tenten vorige week, is het inmiddels weer lekker weer. Een beetje warm oke, daarom snappen we dan ook, waarom ze in de warme landen vaak in een versnellinkje lager werken dan bij ons. Ik ben een liefhebber van mooie wolkenluchten. Ook een onweerslucht brengt vaak hele fraaie taferelen met zich mee. Onderstaande lucht is de staart van een bui die afgelopen vrijdagavond hier over ons heen werd uitgestort. De kop was ook spectaculair maar toen had ik nog geen camera bij de hand.


copyright IkFotograag.nl

16 Comments

  1. Heel mooi! Ik ben ook een fan van wolken voor dat het gaat onweren, heb vrijdag ook nog wat foto’s gemaakt maar toen ik m’n camera eindelijk had gevonden waren de wolken al weer bijna verdwenen, zonde.

  2. Zeker weten zijn buienluchten geweldig om te zien!
    Ik zag vandaag een geweldig ‘aambeeld’ in de lucht.. Maar helaas lag ik in het zwembad en had ik uitgerekend vandaag mijn camera niet in mijn tas gestopt. Dus helaas pindakaas…
    Jouw staart is geweldig om te zien.

  3. Nog effe en de siesta is een vast onderdeel van ons levens ritme. Alleen dan zonder Geert W. Die vind zo iets niet passend in de Hollandse cultuur. Wat dat betreft had hij van mij die kop van je wolken op z,n pruik mogen krijgen.

  4. Zo’n wolkenlucht is in fotografisch opzicht een stuk interessanter dan een strakblauwe lucht. Hier viel het vorige week wat tegen met spectaculaire luchten, maar het voordeel daarvan was dat we ook veel minder schade hadden dan bij jullie in het zuiden.

  5. Wauw prachtige foto. Ik heb gisteren ook alles op standje Antiliaans gedaan (zoals ik dat noem šŸ˜‰ ) en ik snap inderdaad nu helemaal waarom ze daar alles wat rustiger aan doen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.