Wat zit er verkeerd
Wat zit er verkeerd

Wat zit er verkeerd

Volgens mij zit er een spook op het internet. Gisteravond kon ik blogspot sites in ene niet meer bereiken, daar kreeg ik de site van de een of andere bijbel instelling , Google deed ook al raar met sommige sites en de site van mijn vriend Humberto vertoonde de onderstaande mededeling. Bij Francky, sorry, Suske zag ik ook al dat zijn oude site er een tijd niet meer was. Maar goed. Het gaf mij de tijd om eens mijn bloglijst bij te werken en voor Humberto een een aantal andere lijsten af te zagen. Sommige hebben het veld geruimd, spoorloos verdwenen van het www, en andere zijn met stip gestegen. Mocht u uzelf niet terug vinden, gewoon even mailen naar bvision.nl bij gmail.com. Voor de rest was het een saaie sombere zondag hier, niks niet zon…

bVision Photography

28 Comments

 1. Nou als je die ziet ben je echt niet blij weet ik uit ervaring. Het duurt wel ff maar je kan er wel weer van af komen. Alleen altijd raar dat je zo lang moet zoeken hoe je weer kan melden bij google dat je site in orde is.

 2. Zit ik hier vanmorgen nog met droge ogen te beweren dat ik geen last heb van internetspoken … 🙁
  Met Photobucket heeft het in mijn geval echter niets te maken, want ik stal mijn foto’s op mijn eigen domein. En toch willen de foto’s die ik vandaag had willen plaatsen niet tevoorschijn komen … Rara hoe kan dat …?

 3. ik ben net op tijd naar wordpress overgestapt blijk zo te lezen.
  Mijn oude stek kan nog geraadpleegd worden, maar veel foto’s zijn verdwenen.
  Voorlopig zit ik met mijn nieuwe blog in de experimenteerfase, maar dat vlot aardig.

 4. Dít probleem ken ik niet maar het is wel rommelig op het net, soms valt alles zomaar weg of wat dan ook.
  Wij rommelen nog wat door in huis, en daarbij heb ik de computer niet eens nodig, handig hè?!

 5. Ik heb dit spook een week terug gehad. Bij mij was het een zogenaamde exploit met een set wurmen die voor vreemde berichten zorgde en het updaten van windows op mijn PC heeft vernield. De meeste virusscanners vonden hem niet. malwarebytes.org wel. De malware werd verwijderd, maar de aangerichte schade kon ik niet herstellen, omdat terug gaan naar een herstelpunt ook niet meer functioneerde. Dat heb ik op weten te lossen met ComboFix die in XP een stuk aanvullende opstartsoftware van Windows installeert.

  De laatste keer dat ik een virus had was 4 jaar terug. Deze is waarschijnlijk meegekomen met een website.

 6. Vreemd zeg! Had hier geen problemen met de blogger-sites. Wel was onlangs mijn gmail-account gehackt. Irritant. Wat bezield die hackers toch? Uren tijd besteden om anderen het leven zuur te maken…hebben ze dan écht geen leven?

 7. Ik heb mijn hersenen meerdere malen gepijnigd met de vraag of ik bij jou iets geschreven of gedaan had wat verkeerd overgekomen zou kunnen zijn. Spoken? Hoe dan ook, ik mis je. Het is mij wel opgevallen dat niet de titel van mijn nieuwste blog wordt weergegeven. Daar staat nu Kluwen en het is Het Spel.Ik ben zelfstandig geworden en verhuisd.
  Mijn nieuwe URL is: http://hanscke.nl

 8. Hier niks geen last van spoken, tenminste geen virtuele..haha.
  En het was fris gisteren, maar wel met een heerlijk zonnetje.
  Vandaag schijnt het omgekeerd te zijn hoor ik, in het oosten de zon en hier niet.
  Fijne maandag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.