Wat zit er verkeerd

Volgens mij zit er een spook op het internet. Gisteravond kon ik blogspot sites in ene niet meer bereiken, daar kreeg ik de site van de een of andere bijbel instelling , Google deed ook al raar met sommige sites en de site van mijn vriend Humberto vertoonde de onderstaande mededeling. Bij Francky, sorry, Suske zag ik ook al dat zijn oude site er een tijd niet meer was. Maar goed. Het gaf mij de tijd om eens mijn bloglijst bij te werken en voor Humberto een een aantal andere lijsten af te zagen. Sommige hebben het veld geruimd, spoorloos verdwenen van het www, en andere zijn met stip gestegen. Mocht u uzelf niet terug vinden, gewoon even mailen naar bvision.nl bij gmail.com. Voor de rest was het een saaie sombere zondag hier, niks niet zon…

bVision Photography

28 Comments

 1. He dat spook is er met mn link vandoor want ik vind niks meer van AmaZony of ‘Open-Secrets’ meer terug onder ‘mijn lezers’ …. Grrrrrr !
  Groetje, AmaZony

 2. Hm, apart. Geen spoken op mijn internet godzijdank. Als mijn internet er al even mee ophoudt word ik al hysterisch. Ach ja.

 3. Nou als je die ziet ben je echt niet blij weet ik uit ervaring. Het duurt wel ff maar je kan er wel weer van af komen. Alleen altijd raar dat je zo lang moet zoeken hoe je weer kan melden bij google dat je site in orde is.

 4. Bij mij spookt het alleen buiten: harde wind en regen.
  Gelukkig zit ik binnen warm en droog aan een glas rode Gallo.

 5. ook bij mij spookt het,
  als ik iemand mail komt het in de spambox terecht en leest niemand mijn mail dus……………..
  erg raar toch maar helpdesk bellen denk ik

 6. Hier ook niets aan de hand, maar vervelend zijn storingen wel!

 7. Dat soort storingen zijn altijd een ellende, hoop dat het weer helemaal opgelost is.

 8. Als ik hier computerproblemen heb hoef ik alleen maar:,,John,HELP”. te roepen en dan fikst mijn lief het weer helemaal.

 9. Ik heb geen problemen met internet op dit moment. Ik hoop dat dat zo blijft.

 10. Zit ik hier vanmorgen nog met droge ogen te beweren dat ik geen last heb van internetspoken … 🙁
  Met Photobucket heeft het in mijn geval echter niets te maken, want ik stal mijn foto’s op mijn eigen domein. En toch willen de foto’s die ik vandaag had willen plaatsen niet tevoorschijn komen … Rara hoe kan dat …?

 11. Hier was niets aan de hand. Heerlijk gegeten trouwens…

 12. ik ben net op tijd naar wordpress overgestapt blijk zo te lezen.
  Mijn oude stek kan nog geraadpleegd worden, maar veel foto’s zijn verdwenen.
  Voorlopig zit ik met mijn nieuwe blog in de experimenteerfase, maar dat vlot aardig.

 13. soms is er even een storing.
  Dat komt altijd ongelegen, maar het komt toch.
  En het gaat ook altijd weer over.

  En een linklijstje veranders ook steeds.

 14. Dat is nieuw voor mij, heb het nog niet gezien. Vandaag heeft de zon het goedgemaakt, hier dan.

 15. Dít probleem ken ik niet maar het is wel rommelig op het net, soms valt alles zomaar weg of wat dan ook.
  Wij rommelen nog wat door in huis, en daarbij heb ik de computer niet eens nodig, handig hè?!

 16. Ik heb (denk ik) geen problemen. Wellicht door het gebruik van een iMac en/of WordPress.

 17. Nou, na WordPress opnieuw te hebben geïnstalleerd, is alles nu weer in orde. Google geeft geen waarschuwingen meer, Maar vraag niet wat het was…..

 18. Ik heb dit spook een week terug gehad. Bij mij was het een zogenaamde exploit met een set wurmen die voor vreemde berichten zorgde en het updaten van windows op mijn PC heeft vernield. De meeste virusscanners vonden hem niet. malwarebytes.org wel. De malware werd verwijderd, maar de aangerichte schade kon ik niet herstellen, omdat terug gaan naar een herstelpunt ook niet meer functioneerde. Dat heb ik op weten te lossen met ComboFix die in XP een stuk aanvullende opstartsoftware van Windows installeert.

  De laatste keer dat ik een virus had was 4 jaar terug. Deze is waarschijnlijk meegekomen met een website.

 19. De verschillen in ons kleine landje waren blijkbaar weer groot gisteren. Hier was het de hele dag winters fris, maar wel zonnig.
  Van internetspoken heb ik hier gelukkig geen last.

 20. Geen spoken en wèl zon, wat een verschil in zo’n klein landje. Die spoken mogen wat mij betreft ook wel weg blijven.

 21. Vreemd zeg! Had hier geen problemen met de blogger-sites. Wel was onlangs mijn gmail-account gehackt. Irritant. Wat bezield die hackers toch? Uren tijd besteden om anderen het leven zuur te maken…hebben ze dan écht geen leven?

 22. Ik heb geen spoken gezien gelukkig. Ik kan nogal in paniek raken als ik niet kan internetten… 😉

 23. Zon, zee… owh nee, geen zee. Maar zon, dieren en lekker naar buiten. Dat was mijn dagje gisteren. Geen spoken te zien.

  Love As always
  Di Mario

 24. Ik heb mijn hersenen meerdere malen gepijnigd met de vraag of ik bij jou iets geschreven of gedaan had wat verkeerd overgekomen zou kunnen zijn. Spoken? Hoe dan ook, ik mis je. Het is mij wel opgevallen dat niet de titel van mijn nieuwste blog wordt weergegeven. Daar staat nu Kluwen en het is Het Spel.Ik ben zelfstandig geworden en verhuisd.
  Mijn nieuwe URL is: http://hanscke.nl

 25. Nog geen spoken gezien , maar microsoft verwacht heel veel problemen !

 26. Hier niks geen last van spoken, tenminste geen virtuele..haha.
  En het was fris gisteren, maar wel met een heerlijk zonnetje.
  Vandaag schijnt het omgekeerd te zijn hoor ik, in het oosten de zon en hier niet.
  Fijne maandag.

 27. Waar een saaie sombere zondag al niet goed voor is…

 28. Hier ook een spook. In combinatie met hosting2go werkt photobucekt ineens niet meer optimaal.
  Nouja, dan spookt het maar. duik ik nog wel even onder mijn dekbed, want hier ook niks niet zonnig..

Geef een reactie