Lekker wandelen – door Frank (van IkFotograag.nl)
Lekker wandelen – door Frank (van IkFotograag.nl)

Lekker wandelen – door Frank (van IkFotograag.nl)

Nee, Carnaval is aan mij niet besteed. Daar ben ik te nuchter voor. Ieder die het wel wil vieren moet het zelf weten, en ik wens ze uiteraard veel plezier. Dit jaar komt bij dat plezier ook nog eens lekker weer, er zijn in het verleden al heel wat Carnavals verregend en of versneeuwd. Die van dit jaar is qua weer dus een historische. Voor mij gelegenheid om na de winterstop er weer eens op uit te trekken. Drie dagen lekker gewandeld met een warme zon in de rug of in het gezicht. Eindelijk wordt het weer lente. Alles is nog wel erg kaal, maar binnen nu en enkele weken, is het groen gelukkig weer terug. Daarbij heb ik mijn camera maar weer eens van stal gehaald en meegenomen. Een paar foto’s hieronder van wat ik de afgelopen paar dagen heb gemaakt.


In de verte Uikhoven, België


De zon scheen een mooi licht op de nog kale boomtoppen

18 reacties

  1. Mooooi zeg..die onderste vooral. Ik fotografeer ook graag bomen, vindt ze prachtig.
    Je bent er lekker op uit geweest. 😀

    Carnaval heb ik nog maar een jaartje overgeslagen. 😉
    De optocht heb ik wel bekeken, en het was gelukkig niet zo koud als de meeste voorgaande jaren.
    Bij het zien en horen van al die vrolijke verklede mensen krijg ik als brabandse toch een beetje de kriebels. Ach..misschien volgend jaar wel weer. Of niet…hahaha.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.