Een roestige zondag (24)
Een roestige zondag (24)

Een roestige zondag (24)

Vrijwel onmiddellijk toen ik deze foto zag moest ik denken aan de afbeelding die Frank een viertal weken terug plaatste. Het lijkt me eenzelfde landbouwwerktuig, gewoon achtergelaten in een wei ergens achter een huis in Bemelen. Op deze zitten alleen wat andere vorken. Hou het roestig vandaag, dan doe ik dat ook…

bVision Photography

19 Comments

  1. Off topic:
    Roestig als ik ben met het bedenken van ideeen vergeet ik de blogvrienden met een eigen site.
    Ik maak het goed.
    In de zomer maak ik een serie met leuke, goede en interessante sites.
    Vriendelijke en verontschuldigende groet.

  2. ik word hier treurig van, ik heb die dingen nog in gebruik gezien met een paard ervoor.Je hoorde dan haast geen geluid, alleen het rinkelen van de ketting en het snuiven van het paard.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.