Vrijdag, de 13e toch

Ik dacht vorige week al dat ik alles wat mis kon gaan over me heen had gehad met het tanken van de verkeerde brandstof en nog wat andere akkefietjes die ik hier echt niet kwijt wil omdat ik ze ook niet aan A. heb verteld, maar op vrijdag de dertiende weet ik het nog niet. Vandaag beperk ik mijn werkzaamheden dan ook tot het meest noodzakelijke en start helemaal al niets nieuws op. Dat mag Frank de volgende week doen, die is dan toch fris en uitgerust na zijn vakantie. Zelfs nu.nl durf ik niet te openen, want stel je voor ik start daarmee WOlll op. Het enige waar ik vandaag niet onderuit kan is wat vaker te gaan urineren, zeiken of pissen mag ook, daar zijn de risico’s het kleinste. Alhoewel, stel je voor dat één van die figuren gaat bewegen. Dan sta je toch in ene stijf van de schrik. Ik zie de kranten berichten al voor me.

bVision Photography

23 Comments

 1. Wat een originele WC… al zou ik me wel n beetje bekeken voelen, dat wel 🙂
  En tja, m’n dochtertje is jarig op de 13e, en dat valt nu eenmaal 1x per zoveel jaar op n vrijdag (al was het maandag toen ze geboren werd: nèt geen moederdagcadeautje.. Al die “dagen” ook ;-))

 2. Hahaha, wat een maffe urinoirs. Als dame ben ik wel errug jaloers op jullie ‘systeem’ van urineren (om het maar in stijl uit te drukken:-)).

 3. Geloof er niet in , dat gedoe rond vrij de 13de… Wel leuke foto (én reacties erop)! Groetje,

 4. tss…

  heb ik iets gemist ?

 5. Nog 11 minuten, dan is het gevaar geweken.

 6. Mannen bedenken toch de raarste dingen hoor.

 7. Ook dat kon je nog het beste laten omdat juist op zo’n dag als vandaag de kans dubbel en dik aanwezig is dat je naast de pot piest.

 8. Bij mij ging het *even afkloppen* gelukkig goed deze dag. 🙂

 9. Als je toch moet, ga er dan ook maar bij zitten, veiliger kan het niet!

 10. ik heb niks met deze onzin…………….
  gelukkig maar.
  die foto ziet er top uit, helemaal leuk hoor.

 11. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, stel je voor dat er eentje een teken van leven gaat geven

 12. Blijven concentreren en blijven richten, Sjoerd. 🙂
  Sterkte de rest van de dag, we zijn intussen over de helft …

 13. Laat vrijdag de 13e nou net mijn geluksdag zijn. Zelfs getrouwd op die dag en datum

 14. We zijn al over de helft, alles nog kits?

 15. Er zijn dus mensen die geen kalender of horloge met datum hebben. Bijna iedereen weet toch dat het vandaag vrijdag de dertiende is. Ik denk er onbewust aan, terwijl Albert 100% en NOOIT op deze dag zou gaan vliegen. Ik weet dat jij NOOIT gaat vliegen IN maar ze laat vliegen VANAF de grond.
  Is vandaag wel net zo veilig. *wink, big smile*
  Fijn weekend
  Saludos
  Mara

 16. Het ziet er anders heel ongevaarlijk uit buiten. Ik steek zo eens een teen buiten de deur.

 17. Juist omdat mensen zich er bewust druk om maken gaat het mis, niet omdat het vrijdag de 13de is, denk ik

 18. Ik geloof er niet in, in vrijdag de 13de. Gelukkig maar.
  Wist je dat er een niersteen mee kan komen? 😉

 19. Als je me niets verteld had, dan had ik het voorlopig nog niet geweten dat het de dertiende was.

  Love AS Always
  Di Mario

 20. zelfs bij een urinoir als dit is een man niet meer op zijn gemak.
  Op naar zaterdag de 14e dan is het hopelijk weer rustiger.

 21. Dan vandaag een hele rustige vrijdag.
  Niet meer doen dan hoogstnoodzakelijk, deze dag komt ook wel weer om.
  Op naar een heerlijk weekend.

 22. Ola, je tekst loopt niet door.
  Wss. ligt het aan Blogger.
  Kom er de hele avond al niet in.

Geef een reactie