Vrijdag, de 13e toch
Vrijdag, de 13e toch

Vrijdag, de 13e toch

Ik dacht vorige week al dat ik alles wat mis kon gaan over me heen had gehad met het tanken van de verkeerde brandstof en nog wat andere akkefietjes die ik hier echt niet kwijt wil omdat ik ze ook niet aan A. heb verteld, maar op vrijdag de dertiende weet ik het nog niet. Vandaag beperk ik mijn werkzaamheden dan ook tot het meest noodzakelijke en start helemaal al niets nieuws op. Dat mag Frank de volgende week doen, die is dan toch fris en uitgerust na zijn vakantie. Zelfs nu.nl durf ik niet te openen, want stel je voor ik start daarmee WOlll op. Het enige waar ik vandaag niet onderuit kan is wat vaker te gaan urineren, zeiken of pissen mag ook, daar zijn de risico’s het kleinste. Alhoewel, stel je voor dat één van die figuren gaat bewegen. Dan sta je toch in ene stijf van de schrik. Ik zie de kranten berichten al voor me.

bVision Photography

23 reacties

 1. Wat een originele WC… al zou ik me wel n beetje bekeken voelen, dat wel 🙂
  En tja, m’n dochtertje is jarig op de 13e, en dat valt nu eenmaal 1x per zoveel jaar op n vrijdag (al was het maandag toen ze geboren werd: nèt geen moederdagcadeautje.. Al die “dagen” ook ;-))

 2. Er zijn dus mensen die geen kalender of horloge met datum hebben. Bijna iedereen weet toch dat het vandaag vrijdag de dertiende is. Ik denk er onbewust aan, terwijl Albert 100% en NOOIT op deze dag zou gaan vliegen. Ik weet dat jij NOOIT gaat vliegen IN maar ze laat vliegen VANAF de grond.
  Is vandaag wel net zo veilig. *wink, big smile*
  Fijn weekend
  Saludos
  Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.