Roestieke bouwgevalletjes(1)
Roestieke bouwgevalletjes(1)

Roestieke bouwgevalletjes(1)

bVision Photography

Vandaag de eerste foto’s uit de nieuwe serie, roestieke bouwgevalletjes. Het enigen wat overgebleven is op deze zondagen is het roestige karakter dat ik deze zondagen wil behouden. Een paar plaatjes en weinig tekst. Op de zondag doe ik het roestig aan. Behalve vandaag dus. De foto’s van vandaag zijn het gevolg van drang van de gemeente Maastricht en rijkswaterstaat tot het maken van een groene loper door Maastricht en de A2 vanaf de Geusselt (Os MVVke) tot achter maastricht de grond in te boren. Eh sorry, de A2 door een blokkendoos te leiden. En dat daarvoor half Maastricht eerst op de kop moet en diverse panden de onteigening ingaan is bijzaak. Het resultaat telt. Op de foto’s ziet u een pand dat in een hoekje tussen de twee autowegen in ligt, de A2 en de A79 Maastricht richting Heerlen. Het was onderdeel van een boerenwoning en niet eens zo heel oud, het lag alleen maar een beetje in de weg…

bVision Photography

bVision Photography

bVision Photography

18 Comments

 1. frank-103

  soms moet het belang van het individu wijken voor de massa, als het verkeer straks probleemloos door een tunnel Maastricht passeert dan vraagt iedereen zich af waarom dat niet veel eerder gedaan was.

 2. hai Sjoerd,

  getverdegetver…
  het draait alweer om geld.
  Ik word er af en toe zo moedeloos van.

  En dezelfde gemeenteambtenaren, die voor sloop gezorgd hebben, worden lustig weer gekozen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Dan zijn we namelijk allemaal weer vergeten, wie er ook al weer voor gezorgd hebben, dat ons mooie erfgoed naar de gallemiese gaat.

  Goed, dat je dit onder de aandacht brengt.
  Kun jij niet in de gemeenteraad???

  groet van Marlou

  .

 3. Een prima aanklacht tegen de asfalteringsmachine die overal de rode loper voor ons moet uitleggen zodat we maar zo snel mogelijk op onze bestemming komen. Want we mogen vooral geen tijd verliezen…

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.