Roestieke bouwgevalletjes(3)
Roestieke bouwgevalletjes(3)

Roestieke bouwgevalletjes(3)

Hoensbroek doet zijn naam eer aan, het vroeg middeleeuwse kasteel nodigt uit tot ridderfeesten. Maar om dan meteen maar de strijdbijl op te graven en het zwaard te trekken… Ik weet het niet. Triest is het wel.

bVision Photography

Nog even terug naar Maastricht. Zoals u reeds eerder heeft kunnen lezen wordt de halve stad gesloopt voor het maken van een tunnelbak door Maastricht heen. Als je nu vanuit het noorden Maastricht nadert zie je al de gevolgen van de kaalslag die daar plaats vindt. Bedrijven, woningen, flats alles moet wijken. Je kunt je natuurlijk wel afvragen of je er zou willen wonen, zo langs de A2. Toch is het vol krijgen van die flats nooit een issue geweest. Dat zal wel te maken hebben met het wonen in een grote stad allure. Het Geuselt stadion, waar de plaatselijke voetbalvereniging MVV zijn wedstrijden speelt, wordt nu de grote blikvanger als je aan komt rijden.

bVision Photography

18 Comments

 1. Tijdje al niet meer gereden daar, maar over een twee, drie maanden zal dat vast wel komen, want ik heb een afspraak in de synagoge daar voor mijn nieuwste spruit die er aan zit te komen.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Sjonge, wat een kaalslag.. En dat voor een weg (je kunt wel zien welke partijen in de regering zitten ;-}) Eigenlijk vind ik het best leuke flats, hoe naoorlogs ze ook zijn, die uit de 70ies zijn erger ;-/ Hopelijk komen er (elders) mooie woningen voor terug!

 3. tja hier is het net zo,
  overal wordt gesloopt.
  toevallig pas foto’s gaan maken.
  ons projekt is helaas 2 jaar uitgesteld omdat er een paar andere flats op instorten staan…………..

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.