Roestieke bouwgevalletjes(6)
Roestieke bouwgevalletjes(6)

Roestieke bouwgevalletjes(6)

bVision Photography

Onderaan de randweg in Hoensbroek staat de Naanhof, vroeger een boerderij, nu een grote (vers)boerderijwinkel met diverse vestigingen in Limburg. Achter de boerderij ligt Cathagen, een mooi stukje natuurgebied. En aan de rand van het natuurgebied, staat deze schuur, op het oog helemaal leeg en verlaten. Maar een nader onderzoek wees uit dat daar nog steeds boerenwerktuigen in staan. Of ze ooit nog gebruikt worden weet ik niet, het zag er niet naar uit. Maar een bouwvergunning hebben ze hier beslist niet van afgegeven… Ik wens u allen een roestige zondag, en bereid u maar vast voor op het warme weer wat eraan komt.

bVision Photography

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.