Roestieke bouwgevalletjes(6)

bVision Photography

Onderaan de randweg in Hoensbroek staat de Naanhof, vroeger een boerderij, nu een grote (vers)boerderijwinkel met diverse vestigingen in Limburg. Achter de boerderij ligt Cathagen, een mooi stukje natuurgebied. En aan de rand van het natuurgebied, staat deze schuur, op het oog helemaal leeg en verlaten. Maar een nader onderzoek wees uit dat daar nog steeds boerenwerktuigen in staan. Of ze ooit nog gebruikt worden weet ik niet, het zag er niet naar uit. Maar een bouwvergunning hebben ze hier beslist niet van afgegeven… Ik wens u allen een roestige zondag, en bereid u maar vast voor op het warme weer wat eraan komt.

bVision Photography

14 Comments

 1. Doe mij maar een blokhut 😉

 2. Die moet ik onthouden voor als ik eens in de buurt ben.

  Love As always
  D Mario

 3. Gewoon laten staan, liefst onder vermelding in de registers over het erfgoed.

 4. Ik ben altijd zo benieuwd naar wat er in zulke bouwvalletjes staat

 5. wel mooie foto’s van zulk een bouwval.

 6. Veel soeps is het niet, maar het staat in elk geval op een lommerrijk plekje waar het met de komende hitte waarschijnlijk nog redelijk uit te houden is.

 7. een stukje nostalgie …. wat ooit was en niet meer is , mooi in beeld gebracht

 8. Toch mooi dat er zoiets staat nabij een natuurgebied.
  Als je daar eens bent en er komt een regenbui,kan je daar even schuilen!
  Zulke bouwwerken ontbreken vaak.

 9. Toch vind ik het eerder vervallen dan rustiek

 10. Heel roestig, zo’n schuurtje!

 11. Dat warme weer is wel weer welkom.

 12. Dan mogen ze daar vast blijven staan tot ze gemist worden.
  Fijne zondag.

 13. Mijn compliment voor deze ontdekking. Ik kende dit stukje Zuid – Limburg nog niet.

Geef een reactie