De laatste zonnestralen – door Frank
De laatste zonnestralen – door Frank

De laatste zonnestralen – door Frank

Een paar dagen geleden waren we op pad en kwamen zo bij Chateau Sint Gerlach uit. Het Chateau, kasteel in het Nederlands, ligt tussen Valkenburg en Meerssen in en is vooral bekend vanwege zijn horeca. Ook schijnt, tijdens een of ander topontmoeting in 2005, de Amerikaanse president Bush (de jongere) er gelogeerd te hebben. Ik weet niet of je daar trots op moet zijn, maar men vermeldt het. We zijn in deze omgeving al eens vaker wezen wandelen, maar deze keer kwamen we alleen maar voor de koffie en nog een glaasje (of twee) rosé op het terras. We hadden het gevoel, die dag de laatste zonnestralen van dit jaar te kunnen genieten. Met een lekker glas wijn en met het gezicht nog een keer in de laatste zon, lekker een uurtje buiten. Toen we naar de auto terug wandelden scheen een inmiddels laagstaande zon over de vers gevallen bladeren en zette die in een gouden gloed. Wat een mooi afscheid van de zomer kregen we hier cadeau. Met mijn “slimme” telefoon heb ik er nog gauw een paar foto’s van gemaakt.

13 Comments

  1. Grappig Frank dat er in Nederland anders wordt gedacht over afscheid van de zomer dan in Andalucia. Komt waarschijnlijk omdat herfst bij ons in Holanda vaak betekent dat het koud en guur wordt. Dit jaar is alles anders en daarom vind ik die eerste foto zo mooi met al dat herfst-goud. Als het Euro’s zouden zijn, zijn Griekenland en Italië uit de brand.
    Saludos
    Albert

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.