Luttelgeest, de orchideeënhoeve
Luttelgeest, de orchideeënhoeve

Luttelgeest, de orchideeënhoeve

Orchideeën nemen een belangrijke plaats in ons leven in. Waarom wij daar zo gefascineerd door zijn weet ik niet, maar alleen het woord al doet ons opleven. Niet gek dus dat we ter ere van mijn vrouw haar verjaardag afgelopen zaterdag, daar gisteren een kijkje hebben genomen. vijfhonderdtachtig kilometer stond gisteren op de dagteller toen we weer thuis waren. dat waren er twintig meer dan gepland, maar ik kon het niet laten om heel even Friesland in te rijden en een blik te werpen op de haven en het stadje Lemmer. Maar doel was uiteraard de orchideeën. Kijk gewoon even mee en zeg zelf… Alleen al voor de plaatjes. Overigens is de bijbehorende vlindertuin ook beslist een bezoekje waard.

1. Hoezo lijk ik op een schoenbVision Photography

2. Na zo’n schone schoen ben ik maar een rank gevalbVision Photography

3. Oranje Vanda prima, maar niet als huis vanbVision Photography

4. Ik lijk een beetje op een spin, pas maar opbVision Photography

5. Ik weet ook niet hoe ik heet, maar ik woon wel in de tuin
(Morpho peleides – mannetje)
bVision Photography

16 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.