De kip die een feestje had
De kip die een feestje had

De kip die een feestje had

Deze “Belze” kippen trof ik afgelopen weekend aan in de stad van Ambiorix, de Belgische roverhoofdman die keizer Julius Cesar wist te verschalken. Ofwel in de oudste stad van Belgie, Tongeren. Bij iedere kip hoort een verhaal, alleen ik ken ze niet… Alhoewel, ik heb mijn best gedaan. U kunt erop klikken voor een groter en duidelijker exemplaar.

bVision Photography

Kijk hier, die is lekker zacht, daar kan ik mijn ei in kwijt…

bVision Photography

Doe mij maar een glaasje champagne, we hebben wat te vieren…

bVision Photography

Ik heb de tafel al gedekt…

bVision Photography

Dat stomme kussen kan straks ook nog, aanvalluh…

bVision Photography

Krijg nou tieten, kippen met een rokje, komen jullie ook…

25 Comments

 1. hahahahahaha..al die reacties op die kippen…. echte zijn mooier…maar ook niet altijd je van het… het blijft tobben… maar nepkippen…. nee., dat hoeft voor mij niet zo…

  Agnès

 2. ria

  Ik vind ze wel leuk hoor. Kreeg de afgelopen jaren van een vriendin regelmatig eens een kip of twee, die staan overal buiten en binnen, erg leuk en het doet me steeds weer aan haar denken. Kippen zijn leuke cadeautjes!

 3. Zeker geen “kip zonder kop”, wel plezante kippen in deze winkel. En jij even blij dat op zondag de winkels in Tongeren open zijn. Ga je nog meer steden en/of dorpen in de buurt bezoeken tijdens je vakantie? De aanraadtips noteer ik allemaal in mijn notitieboekje “Things-to-do-in-Zuid-Limburg. Ga dus rustig door amigo. Adios Sjoerd
  Saludos de
  Mara

 4. Hee, wij kwamen zaterdag ook door Tongeren, ik zei nog tegen R dat je daar laatst foto’s van had geplaatst. Je zou eigenlijk een app moeten hebben die je zegt dat een van je favoriete webloggers ook in de buurt rondrijdt 😉

 5. Ha die Sjoerd…

  ik zit hier lekker achter mijn computer te lachen om jouw gekke kippetjes en grappige teksten.
  heerlijk!
  Mijn dag is al goed begonnen!

  Groetjes van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.