Ai Phone
Ai Phone

Ai Phone

Volgens mij zoek je je hele leven naar het doel van het leven, om waarschijnlijk het licht te zien als je sterft (bvision.nl)

Een collega van mij was afgelopen week in een winkel van Vodafone. Plotseling ontstond er een heuse rel. Een vrouw kocht voor haar dochter een mobile telefoon. Een mooie iPhone. Betaalde netjes de rekening en kreeg de ingepakte iPhone. Bij het openmaken van de doos, schrik alom en een beteuterde dochter. Er liep een scheur dwars door het glas. Een nieuwe dus…
En daar begon het probleem, de verkoper beweerde bij hoog en laag dat ze geen nieuwe kreeg maar dat het apparaat opgestuurd moest worden naar Apple, en dat deze zouden kijken of ze een nieuwe zou krijgen. Dat was de procedure en daar kon hij ook niets aan doen, en het kon wel even duren. De vrouw flipte compleet uit en ging volledig over de rooie.Er hoefde nog net geen politie aan te pas te komen omdat de koop werd ontbonden. U begrijpt dat deze vrouw nooit meer een iPhone koopt en zeker niet bij Vodafone.
Het wordt tijd dat ze Apple eens goed bij de bient pakken met hun zogenaamde arrogantie t.a.v. het Europese recht en de garantie(periode). Goed uitkleden die handel, met zo’n garantie zou niemand meer een iPhone moeten kopen. Trouwens, ik ben heel blij met mijn windows 7 foon.

bVision Photography

19 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Ik zou ook direct de koop ontbinden, je koopt een nieuw en onbeschadigd product, klaar.
  Het zijn allemaal laaielichters, heb alleen een eenvoudige mobiel die ik zelden gebruik. oma

 2. beetje raar is het wel, die telefoon hadden ze gewoon eerst uit het doosje moeten halen daar ben ik van overtuigd.
  hier in huis ook alles van Apple, maar ze kunnen ook moeilijk doen.
  heb ik nog niet mee gemaakt gelukkig.

 3. Wat een leuke nieuwe wending met je spreuken bovenaan het log… en verder heb ik dezelfde phone als jij.. en die bevalt me prima… van Apple heb ik qua service nooit een hoge pet opgehad… Agnès

 4. ik heb maar een doodgewone gsm

  en ja ik vind wel dat ze onmiddellijk een nieuwe moesten geven, het is nog niet eens gebruikt … ze mogen een beetje vriendelijker zijn naar hun klanten toe

 5. Mensen niet zo mopperen op Apple! Vodafone had gewoon eerst de telefoon aan de klant moeten laten zien. Uit de doos halen. Correct en dan pas betalen. Vodafone is in dit geval de boosdoener en NIET Apple.
  Er wordt vaak op Apple afgegeven omdat de prijs te duur wordt gevonden. Dan ben je er altijd zelf bij om een ander merk te nemen. Wij, Mara en ik zijn Apple Mac users!
  Fijn weekend amigo
  Saludos de Albert

 6. Ik vraag me toch ook steeds af of ik nog zonder IPhone of IPad kan. Ik voel me soms hopeloos ouderwets met mijn Blackberry en laptop. Maar laten we ons niet gek maken met zijn allen? Als het toch goed is, is het toch goed? Dit verhaal zorgt ervoor dat ik maar gewoon tevreden ben met wat ik heb.

 7. Alle Nederlandse consumentenrecht wetgeving wordt door Apple met voeten getreden, platweg gezegd daar hebben ze “schijt” aan, en dat weten we met zijn allen nu toch wel onderhand. En toch zijn die dingen populair, snap je dat nou? Overigens heb je als consument geen fluit te maken met Apple, maar met de de winkelier. Dus Vodafone is hier m.i. de echte boosdoener. Daarom zouden ze er bij Vodafone ook nog eens de wet op na mogen lezen. En om in je winkel waar andere klanten bij zijn de boel zo te laten ontsporen … Commercieel gezien niet echt een succes en klantvriendelijk ook niet bepaald. Kennelijk hebben ze bij Vodafone klanten genoeg en kunnen ze er wel een paar missen, ze vergeten dat ze er plat gezegd wel, dat de klant degene is die je aan de “vreet” houdt!

 8. Er zal een hoop kunnen gebeuren, maar procedures of niet, ik heb als consument ook zo mijn rechten. Maar ik ga gewoon naar een winkel waar ze de telefoon voor me uit het doosje halen.

  Love AS Always
  di Mario

 9. Er zijn toch voldoende even handzame alternatieven om het beginsel van de vrije markt zo te laten werken dat Apple inderdaad bij de bient wordt gepakt. Zulke verhalen hoeven zich maar een paar keer door te spreken om dat te laten gebeuren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.