Renault R2087 in de reclame
Renault R2087 in de reclame

Renault R2087 in de reclame

bVision Photography

De foto’s spreken voor zich, alleen de reclame komt niet tot zijn recht. Deze Renault R2087 is gebouwd in 1954 en was een echt Frans werkpaard. Je kon ze in zoveel uitvoeringen krijgen dat het beschrijven en laten zien daarvan teveel zou zijn voor mijn blog. Die passen trouwens ook niet allemaal in mijn virtuele garage. Deze uitzondering mag bij mij ook voor de deur staan. Hij komt net niet door de kwalificatie door de bijna onleesbare tekst..

bVision Photography

Voor degen die er echt niet uitkomen, het is een reclame voor Smokey’s bike shop in Brunssum.

bVision Photography

15 Comments

  1. Wat een gaaf karretje. Zo te zien heeft hij in 1979 Parijs-Dakar gereden, alleen al daarmee heeft hij zijn sporen en een plekje in jouw virtuele garage verdiend, lijkt me. ’t Is alleen jammer dat hij als reclame-object dient, maar ala, we doen het ermee.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d