Klokkenspel
Klokkenspel

Klokkenspel

Ik zal blij zijn als het vanmiddag 5 uur is en ik afscheid kan nemen van mijn collega’s om het weekend in te luiden. Nu nog een beetje mooi droog weer zaterdag en zondag. Want je merkt toch dat de natuur weet dat het herfst wordt. Sommige bomen verkleuren al een beetje en de temperaturen zakken langzaam maar zeker naar onderen. Gelukkig kun je ook in de herfst best wel mooie dagen hebben, en dat is voor een liefhebber van fotografie natuurlijk een uitdaging, alhoewel ik daarvoor liever aan zee zou wonen. Aan mij is een goeie zeeuw verloren gegaan. Maar dat is een heel ander verhaal, dat vertel ik nog wel eens. Want bijna had ik in de buurt van Terneuzen gewoond. Maar goed, alle gekheid op een stokje, of alle gekken op de toren, de foto hieronder is afgelopen zondag gemaakt en is het klokkenspel op het gemeentehuis van Remunj (Roermond). Ich wunsj jekerinne unne fiene Zaoterdaag enne Zondaag

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Na een week collega vrij is wel wat.
  Je kunt altijd naar Zeeland vertrekken. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM.
  Het nummer werd op Radio Veronica gebruikt voor een Candlelight jingle.
  Jingle ingezongen door Okki Huysden en Patricia en Yvonne Paay en ook in zijn latere programma van Jan van Veen.

 2. Het is 5 uur geweest en je hebt weekend…gefeliciteerd… Het is hier droog, maar wel bewolkt en ik zie de herfst nog niet echt in de bomen..maar dat zal binnenkort wel weer komen…en dan nog dit… ik vind het een mooie kleurige foto van de toren…naast herfsttinten is er nog veel mogelijk…Ik wens je een heel goed weekend…Agnès

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.