Nachtmerrie

Nachtmerrie

Wat een heerlijk dagje werken zou worden ontaarde in een ware nachtmerrie. Na een relatief rustige dag dacht ik dat het akkefietje wat een van onze afnemers gepland had in de avond uren een makkie zou worden. En raad eens, dat werd het ook, alleen dat er een uur eerder een niet gering aandeel van onze virtuele servers het zou begeven was niet ingepland. In tegendeel, Om even na tien uur had ik alles weer up en running en zodoende niet veel tijd meer om een logje te maken. Maar niet getreurd, zeg mij wat u van deze foto vindt, die ook gisteren is gemaakt, en ik ben tevreden. Waar wat en waarom… Wel even op klikken natuurlijk

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Dat was dan even flink aan buffelen om de zaak weer aan de gang te krijgen, maar je hebt het weer gefikst.
  Mooie foto, hou wel van masten, zeker als ze scherp zijn genomen, zoals deze. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan:
  http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 2. Annette Barendregt

  Gezellige plek met al die hekken en die hoge zendmast. Ik ben blij dat ik niet in dat huis ernaast woon. Over de lucht is al genoeg gezegd, dus hou ik het bij 1 woord: WOW!

 3. Toch nog lief van je dat je ondanks alle stress en te weinig tijd toch nog een logje voor ons maakt. En de foto. Daar moet ik nog maar eens voor terugkomen. Want mijn ogen zitten nog half dicht. Mijn hersenen slapen nog. En mijn mening begint net te ontwaken.

  Love As always
  Di Mario

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: