Nachtmerrie

Wat een heerlijk dagje werken zou worden ontaarde in een ware nachtmerrie. Na een relatief rustige dag dacht ik dat het akkefietje wat een van onze afnemers gepland had in de avond uren een makkie zou worden. En raad eens, dat werd het ook, alleen dat er een uur eerder een niet gering aandeel van onze virtuele servers het zou begeven was niet ingepland. In tegendeel, Om even na tien uur had ik alles weer up en running en zodoende niet veel tijd meer om een logje te maken. Maar niet getreurd, zeg mij wat u van deze foto vindt, die ook gisteren is gemaakt, en ik ben tevreden. Waar wat en waarom… Wel even op klikken natuurlijk

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. pff heb jij weer,
  gelukkig is het nu weekend………

 2. Gezien de blauwe lucht was het nachtmerrie overdag. Maar die kunnen ook heel ernstig zijn hoor.

 3. Ik snap niet wat ik ervan moet vinden. Mogelijk dat je het toch wat kunt verhelderen.

 4. Ha Sjoerd,

  Dat was dan even flink aan buffelen om de zaak weer aan de gang te krijgen, maar je hebt het weer gefikst.
  Mooie foto, hou wel van masten, zeker als ze scherp zijn genomen, zoals deze. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan:
  http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 5. Antenne met groothoek, wat (veel) vertekening, maar daar is weinig aan te doen.

 6. Ja, het lijkt wel een circustent, maar dan zonder tent!

 7. Eigenlijk meer een avondmerrie dus.
  Wat die zendmast betreft, ik heb geen idee.

 8. Annette Barendregt

  Gezellige plek met al die hekken en die hoge zendmast. Ik ben blij dat ik niet in dat huis ernaast woon. Over de lucht is al genoeg gezegd, dus hou ik het bij 1 woord: WOW!

 9. Ik hoop dat je een fijn weekend hebt na alle stress.

 10. Ach Sjoerd, ook dat overkomt mij wel eens dat er door situationele factoren bijna geen tijd meer is voor een log. Droge, zonnige foto wat wil je nog meer en ook van mijn kant een reactie. Saludos de Mara

 11. Je had er in elk geval een mooie blauwe lucht bij gisteren, hier was het vrijwel de hele dag bewoltkt, grijs en wat miezerig.

 12. geen idee wat ik er van moet vinden, maar die blauwe lucht spreekt mij heel erg aan !

 13. en dan toch nog loggen, petje af

 14. Straks maar een visje dan.

 15. Die mast blijft wel staan denk ik. Die staat aan alle kanten vast. Ik had de foto zelf mss niet genomen. En mss ook wel.

 16. Gelukkig is het al vrijdag vandaag, nog een dagje bikkelen en dan is het weekend.
  Blauwe lucht, dat is al een paar dagen geleden dat is die gezien heb.

 17. Kom maar even opladen bij mij Sjoerd ! Prettig weekend jongen !

 18. Toch nog lief van je dat je ondanks alle stress en te weinig tijd toch nog een logje voor ons maakt. En de foto. Daar moet ik nog maar eens voor terugkomen. Want mijn ogen zitten nog half dicht. Mijn hersenen slapen nog. En mijn mening begint net te ontwaken.

  Love As always
  Di Mario

Geef een reactie