Albufeira, here we come…
Albufeira, here we come…

Albufeira, here we come…

Vandaag vertrekken we vanaf Rotterdam the Hague Airport naar Albufeira in het uiterste zuiden van Portugal. Ofwel we hebben even vakantie en proberen te genieten van het heerlijk er even tussenuit zijn om de accu weer op te laden voor de rest van de winter. Het was alweer een tijdje geleden dat we samen op vakantie waren. En zeker nu in het najaar, zijn ook de temperaturen daar aangenaam voor ons. We hoeven het niet zo warm te hebben. Het wordt dus even wat rustiger op het blog… wellicht heb ik tijd om wat te plaatsen van wat ik zie, maar ik vrees dat het hooguit een foto wordt. En u bezoeken in mijn vakantie, ik dacht het toch van niet… Volgende week kom ik weer terug, en dan zien we wel verder. Onze tijgers worden goed verzorgd tijdens onze afwezigheid.

bVision Photography

22 Comments

 1. Een fijne vakantie samen toegewenst. Maak er iets moois van al werken de weergoden niet helemaal mee. Ik hoop dat de weermannen en weervrouwen ongelijk hebben met al die regen die voorspeld is. Trouwens in Fuengirola is hetzelfde weer als bij jullie.
  Groetjes
  Mara

 2. Ohhhh, lekker zeg!
  Ik ben stikjaloers!
  Ik wil ook op een lekker zonnebedje liggen en sardientjes eten en witte wijntjes drinken.

  Ohohoh, wat heerlijk voor jullie.
  Heel veel plezier en lekkere warmte en alle!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.