Dromen

Droomt u wel eens, nou, ik wel. En over de gekste dingen en de laatste tijd zelfs overdag. Gisteren nog, diep in gedachten verzonken nadat ik mijn vrouw van haar werk had opgehaald en haar verteld had dat ik vandaag ook moest werken, reed ik naar een grote rotonde. Op iedere gescheiden toe- en afrit van deze rotonde liggen zebra’s. Je kunt dus ook als voetganger daar met voorrang de rotonde helemaal nemen. Maar stel u eens voor dat een rij voetgangers dat gaat doen, liefst met kinderen, die een complete ronde vormen over de hele rotonde en die gewoon langzaam door blijven lopen. Daarbij af en toe een auto op de rotonde laten, maar niet er vanaf. De chauffeur worden ongeduldig, beginnen te toeteren, durven door de kinderen niet agressief te worden. De politie komt er niet bij want alles staat vast. En op het moment dat het een chaos is geworden, vertrekken de voetgangers en laten de automobilisten desolaat achter.
Kortom, wie doet mee… Dat zou zelfs een mooie FlashMob zijn als je dat met muziek doet.

19 Comments

 1. Hij is bizar en vervreemdend genoeg om hem eens door een echte cineast (David Lynch van Twin Peaks) te laten verbeelden.

 2. Ha Sjoerd,

  Dat lijkt me wel gaaf als het zou lukken.oma

 3. hahahaha-droom maar lekker verder..of gaan we dit met zijn allen realiseren? Lijkt me nog best leuk ook…Agnès

 4. dromen zijn bedrog, maar die van jou is wel leuk………….

 5. Krijg hier spontaan zin in en zie het helemaal voor mij.

 6. Count me in!!!

  😉 Gaabs

 7. Laat dromen geen bedrog zijn. Dat houden wij ons steeds voor ogen.
  Er komt veel bij kijken als je de stap maakt om je dromen te verwezenlijken. Emigreer je of verblijf je een deel van het jaar in het buitenland? Wat doe je met je huis, je vermogen en inboedel? Wat moet je regelen voor je je kunt vestigen in het buitenland?
  Of blijf je als een vogel op en neer vliegen ;-)? En geniet je van twee woonlanden.
  Saludos Albert

 8. Meedoen …?
  Whahahaaa … dat had je gedroomd. 🙂

 9. ik vrees ook dat er weinig automobilisten zijn die er de humor van inzien! Maar als je een sinterklaas en 200 pieten neemt lukt het waarschijnlijk wel!

 10. Als dit je dagmerries zijn hoop ik dat je niet teveel last hebt van nachtmerries.

 11. Iedereen droomt, de een alleen meer bewust dan de ander, ik droom vooral onbewust

 12. Leuk idee, begin jij maar 😉 Ik doe wel mee aan een flashmob binnenkort, Ria, maar niet op een rotonde met aggressieve automobilisten 😀

 13. Moet ineens aan Irene denken, die was toch zoiets van plan?

 14. Wat een droom. Het zou je maar gebeuren.

 15. Hai Sjoerd!

  Ik doe mee.
  Lijkt me heel grappig…
  En als het dan gefilmd wordt zet ik het op YouTube!!

  Leuke droom…
  Groetjes van Marlou

  .

 16. Speciale dromer ben jij Sjoerd !

 17. Je hebt bijzondere dromen mag ik wel zeggen.

  Love As Always
  Di Mario

 18. Door dromen ontstaan de mooiste dingen.
  Succes vandaag.

 19. ja, laat dat maar een droom blijven he, sommige mensen toeteren en worden daarna gevaarlijk aggresief, vrees ik.

Geef een reactie