Dromen
Dromen

Dromen

Droomt u wel eens, nou, ik wel. En over de gekste dingen en de laatste tijd zelfs overdag. Gisteren nog, diep in gedachten verzonken nadat ik mijn vrouw van haar werk had opgehaald en haar verteld had dat ik vandaag ook moest werken, reed ik naar een grote rotonde. Op iedere gescheiden toe- en afrit van deze rotonde liggen zebra’s. Je kunt dus ook als voetganger daar met voorrang de rotonde helemaal nemen. Maar stel u eens voor dat een rij voetgangers dat gaat doen, liefst met kinderen, die een complete ronde vormen over de hele rotonde en die gewoon langzaam door blijven lopen. Daarbij af en toe een auto op de rotonde laten, maar niet er vanaf. De chauffeur worden ongeduldig, beginnen te toeteren, durven door de kinderen niet agressief te worden. De politie komt er niet bij want alles staat vast. En op het moment dat het een chaos is geworden, vertrekken de voetgangers en laten de automobilisten desolaat achter.
Kortom, wie doet mee… Dat zou zelfs een mooie FlashMob zijn als je dat met muziek doet.

19 Comments

  1. Laat dromen geen bedrog zijn. Dat houden wij ons steeds voor ogen.
    Er komt veel bij kijken als je de stap maakt om je dromen te verwezenlijken. Emigreer je of verblijf je een deel van het jaar in het buitenland? Wat doe je met je huis, je vermogen en inboedel? Wat moet je regelen voor je je kunt vestigen in het buitenland?
    Of blijf je als een vogel op en neer vliegen ;-)? En geniet je van twee woonlanden.
    Saludos Albert

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.