tatuutatuu
tatuutatuu

tatuutatuu

bVision PhotographyNee hoor, geen paniek hier, al sturen ze honderd ziekenwagens naar mijn adres, maar ik stond wel even raar te kijken dat ze met blauw-blauw en alle andere toeters en bellen voor mijn deur stopten en aanbelden. Ik rustig naar onderen en beiden waren we even verbaasd. Meteen kwam al de opmerking: “volgens mij zijn we hier helemaal verkeerd”. Het bleek dat ze op het politiebureau moesten zijn, en dat ligt driehonderd meter verder. In de tussentijd staat wel de hele buurt voor de ramen met het idee wat er hier gebeurd zo kunnen zijn. Nou niks, helemaal niks. En het bewijs staat hieronder. Alleen wat er verder bij het politiebureau aan de hand was weet ik ook niet. Ik hoop dat degene die die hulp nodig had deze ook op tijd heeft gekregen door het oponthoud hier. Verder was het een rustig weekend, en te koud om samen wat te ondernemen. Ikzelf ben alleen zaterdagmiddag even op pad geweest en heb wat foto’s “geschoten”.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

23 Comments

 1. Ik moet hier alleen opletten dat ik niet platgereden wordt door zo’n geel gevaar. Dwz ik woon vrijwel naast een ambulance-ingang van een groot ziekenhuis. De laatste 300 meter gaat de sirene uit omdat er geen zijstraten meer zijn. Maar met spoed rijden ze op dat stuk 30-km-weg flink door. Van verderop in de stad weet ik dat ze een klere herrie maken. In mijn huis en zelfs in de tuin hoor ik daar dus niets van. Lawaai komt hier vooral van de maandelijkse straatveegmachine.

  Voor misrijden kunnen veel verklaringen zijn. Naast een onjuiste melding wil het op de meldkamer ook wel eens misgaan. Toch hoor ik er hier weinig over. De grootste klacht is dat 112 teveel misbruikt wordt.

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Dat zal wel niet veranderen, dat als een ambulance verschijnt de mensen komen kijken.
  Vreemd dat ze voor de verkeerde deur staan, kan haast niet meer met de huidige routeplanners. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 3. Gelukkig dat er niets aan de hand was, maar je staat toch even raar te kijken.
  Off topic, denk dat ze het niet slecht zou doen in het zuiden, het is bij haar 52 weekenden per jaar feest:-) (gelukkig kom ik maar drie keer per jaar, net genoeg)

 4. Annette Barendregt

  Beter een keer teveel dan een keer te weinig, moet je maar denken. Maar je staat wel ff raar te kijken natuurlijk. Gelukkig loos alarm. Blauw licht is alleen mooi van een afstandje! Hoe is het met je vrouw trouwens? Knapt ze alweer wat op?

 5. Spanning en sensatie!
  Ja… dan zijn de buren wel heel nieuwsgierig.
  Maar ze zijn met jullie begaan, want ze weten natuurlijk, dat Antoinette herstellende is en vreesden, dat er iets mis was.
  Gelukkig niet!
  Gelukkig is alle OK!!

  Opgeluchte groet van Marlou

  .

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: