Grüsse aus HochKrimml
Grüsse aus HochKrimml

Grüsse aus HochKrimml

Eigenlijk wil ik geen berichten schrijven in mijn vakantie maar voor deze maak ik een uitzondering, en voor anderen is dit wellicht een wijze les. Lekker rijdend door het Zillertal typte ik even als tussenstation Krimml in als plaats van aankomst, en kies maar de kortste route in op mijn Tommy. En dat hebben we geweten, met het zweet nog op mijn voorhoofd denk ik terug aan deze rit naar de top waar een bungalowpark in aanleg ligt. Over barre wegen, op een gegeven moment, de laatste 100 meter omhoog alleen nog maar een grindpad en no way back, veel te smal, uitstappen was zelfs niet mogelijk. Maar de MG vond het prachtig, Grommend sloop hij naar boven, en later aan de andere kant weer terug. Niet de pas die we moesten hebben, de Gerlospas, maar wie deert dat wat. Geloof me, Ik heb me nog nooit zo oncomfortabel gevoeld als alleen op 1700 meter, en met alleen een paar wegwerkers die gezegd hadden dat het wel mocht en wisten dat we naar boven waren met de MG en die ook wisten dat het eigenlijk niet kon…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

 1. Dit was dus een hachelijke rit die gelukkig goed afgelopen is. Was je vrouw Annette niet bang? Als je het goed vindt hou ik het gewoon bij de Cauberg met onze MGF. Niet dit weekend, want je weet wat de reden is. Duim je voor hem? Graag.
  Groetjes Mara

 2. Oops…
  Foutje bedankt..
  Maar zo zie je maar weer dat als er ergens een vrachtauto strandt we allemaal zeggen.. wel zelf op blijven letten..
  Maar dat het jezelf eigenlijk ook heel makkelijk kan gebeuren!

 3. Annette Barendregt

  Ik weet precies wat je meegemaakt hebt. Alleen bij ons was het in Engeland! Bijna donker, bakken met regen die naar beneden kwamen, geen idee waar we waren, schapen die nog nooit een auto gezien hadden…………een nachtmerrie. Ik heb er een trauma aan overgehouden. Die Tomtom is niet altijd een zegen, hé? Vreselijk. Gelukkig hebben jullie en de MG het er goed van af gebracht! Nu weer relaxen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.