Waterhoofd
Waterhoofd

Waterhoofd

Hoe zit dat nu met ons land nu we geen waterhoofd meer hebben, zou er iets veranderen?

Vandaag mogen we alweer genieten van de laatste werkdag deze week. De zon scheen goed deze week en mij hoor je niet klagen al vallen de mussen van het dak vandaag. De mensen waar het fout ging met al dat water hebben daar meer redenen toe. Huis en haard te moeten verlaten en je huis twee meter onder water lijkt me helemaal niets. De mensen hebben niet eens de kans gekregen om een en ander te redden, behalve zichzelf. Gelukkig hebben we hier van de Maas niets te vrezen, die heeft niets noemenswaardigs aan water gekregen.
Vandaag is het voor mij technisch weer, dat wil bij ons meestal zeggen dat het mooi weer is en ik op locatie vertoef. Dat geeft aan een saai kantoordagje toch een beetje een ander cachet. Een beetje sleutelen in het veld is af en toe best beter dan net zoals mijn collega elders in de airco het weekend te moeten afwachten. Als je bezig bent gaat de tijd gewoon sneller om.
Weekend, ik kom eraan…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. frank-103

  Hier hebben we weinig last van het hoge water, maar ik kan me voorstellen dat het erg vervelend is voor de mensen langs de grote rivieren, als je huis onder water loopt.

 2. oma

  Ging iets niet goed,
  De kraan staat er leuk op, over hoog water gesproken. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM.

 3. Ons land kan prima zonder, dat is dan mooi wegbezuinigd! Het kost een paar centen, en dan heb je er ook niks voor.
  Tot zover dan mijn reactie op je eerste zinnetje, haha.

  En voor de rest moet het maar zakken dat water, kalm aan de zee in.

 4. Wat een grappig beeld, zelf in elkaar geknutseld, neem ik aan …Ik ben eigenlijk altijd aan het werk, thuis of op “locatie”….maar het weer ziet er goed uit voor de komende dagen, dus dat wordt best genieten…goed weekend…Agnès

 5. Jaaa…

  het weekeinde!
  Gezellig!!
  Geniet er maar lekker van, want je kunt het hele weekeinde heerlijk buiten zijn en van de frisse lucht en de zon genieten.
  Ik heb er ook onwihjs veel zin in!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.