Anders
Anders

Anders

Vandaag werk ik anders, het is de hele week een gekkenboel op het werk, dan kan ik me moeilijk concentreren, dus doen we het vandaag anders, thuis… ps het plaatje komt van FNV-bouw, daar doen ze het ook anders. Voor alle vakantiegangers alvast een fijne vakantie, en voor de werkers onder u, een heel fijn weekend.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 reacties

 1. Dag Sjoerd,

  hoe je het ook doet… als je de economie maar staande en gaande houdt!
  Want die gasten in Den Haag… die rommelen maar wat raak.

  En ik ook trouwens: volgende week ben ik een week zingen.
  Dus ik heb geen recht van spreken.

  Fijn weekeinde en fijne week!
  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.