Lifestyle
Lifestyle

Lifestyle

Vandaag bent u zelf aan de beurt, ik heb bijna geen tijd, verzin een korte tekst bij onderstaande foto. Ik kom hier termen tegen die ik mijn soortgenoten niet toewens. vergeet niet op het plaatje te klikken, zodat u het ook nog kunt lezen. Het plaatje is gemaakt in Maastricht, voor alle duidelijkheid.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Han

    Aan mij is dit niet besteed, bij een paar plekje van die lijst kan ik het nog wel mooi vinden met een stukje goud er door. Maar veel van die plekjes die op de lijst staan weet ik niet eens te vinden op mijn lijf 😉

  2. Getverdellekes…welkom in piercing land…geen idee wat het allemaal is… maar aan mijn lijf geen polonaise…je moet er nog behoorlijk voor dokken ook… en dan later weer spijt… nee dank u….hoop dat je morgen weer meer tijd hebt….Agnès

  3. Ik ben geheel piercing-, tattoo, ring-, ketting- horloge-, schmink-, kunstwimpers-, kunstnagels- en stropdasvrij. Ik krijg het al benauwd als ik iemand een stropdas zie dragen en bij piercings loop ik een andere kant op. Net als mensen dik onder de schmink, doen die hun best om niet met mij in contact te komen. Iedereen is natuurlijk vrij om te doen en laten wat hij of zij wil, maar er wordt vergeten dat anderen er tegenaan moeten kijken.

  4. Er zijn termen die komen me bekend voor als navel en tepel 😉
    Bij sommige termen ….ik zal Joost vragen of die het weet.
    Maar wat Prins Albert erbij doet ….. ? (Na gegoogeld te hebben …..Auwch)

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.