In spanning in Haarlem.
In spanning in Haarlem.

In spanning in Haarlem.

Trafohuisjes bVision.nl

Aan de brouwersvaart in Haarlem staat dit door Marlou ingezonden trafohuisje dat op bepaalde personen een veschrikkelijke aantrekkingskracht heeft. Het trafohuisje heeft een eigen huisnummer, waar ik wel even naar heb lopen zoeken, nummer 152. Volgens mij doet een hogedrukspuit wonderen, als alle mos en algen eraf gaan lijkt het me een zeer mooi gebouwtje.

Trafohuisjes bVision.nl

Achter een van deze beelden vindt u het huisspook van de brouwersvaart. (drie keer raden wie dit is…)

Trafohuisjes bVision.nl

Haarlem hoeft uiteraard geen beschrijving te krijgen, iedereen kent deze plaats en weet dat het de hoofdstad van de provincie Noord-Holland is. En iedereen kent ook het feit dat hier de eerste nederlandse spoorlijn naar toe liep, vanaf Amsterdam.

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 52.382507,4.627939 (Google)

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

20 Comments

  1. Ja, verdomd vervelend, als zo een deur niet is geaard, en onder een spanning van 10.000 volt staat. ~ Even niet opletten en je hebt een dodelyke stroomstoot te pakken. Gelukkig paste Marlou mond-op-mond beademing toe, en heb ik het overleefd.

  2. Mooi huisje, door de serie bij jouw blog ben ik toch anders , in ieder geval beter naar trafo huisjes gaan kijken, ik wist niet dat er zoveel verschillemde types van waren.
    Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.