Rusty
Rusty

Rusty

In het weekend heb ik me een beetje rustig gehouden en heb zoals iedereen kan zien mijn site in een kerstsfeer opgetuigd. Inclusief de ballen. Dat houdt wel in dat hij daarna dus weer moet veranderen. Maar daar mag ik dan nog even over nadenken. De laatste week van het jaar en de eerste week in het nieuwe jaar heb ik toch vrij.
Daarnaast heb ik me begeven in hogere kastsferen. De apothekerskast in de kamer heeft een opbergvak minder. Dat is opgeofferd aan een klein kerstdorp met draaiende molen. Op de foto wellicht niet heel goed te zien, maar de bedoeling is duidelijk. Geen katten die de zaak kunnen slopen, en netjes alles achter glas

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Dag Sjoerd,

  ziet er mooi uit, die Site van jou.
  Ik vind het heel gezellig opm meteen de dag na Sinterklaas de boel op te tuigen en zeker tot half januari te laten hangen.
  Laat maar lekker voorlopig zo.
  Zier er warm uit…

  Groet van Marlou

  .

 2. Goede morgen Sjoerd, katveilig, al hoewel ik moet zeggen, dat mijn katten eigenlijk nooit iets ven kerstversiering hebben gemold. Er is er geen één ooit de boom ingeklommen. Maar je weet maar nooit natuurlijk.
  Wel leuk zo’n klein kerstdorp in je kast.
  Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.