De Dinnershow – door Frank
De Dinnershow – door Frank

De Dinnershow – door Frank

Afgelopen zaterdag zijn we naar een zogenaamde Dinnershow geweest. Een Dinnershow is uit eten en tegelijk wordt je dan vermaakt met muziek zang en dans. Voor deze show hebben we wel een stukje moeten rijden, maar het was alleszins de moeite waard. De Dinnershow werd gegeven in hotel Asteria in Venray. Vorig jaar waren we daar ook al naar de show geweest en we hadden daarom al een idee wat ons te wachten stond. Geloof me we hebben ons weer uitstekend vermaakt, en weer is het voor ons voor herhaling vatbaar. Mooie muziek, lekker eten, een lekker drankje erbij en het was ook nog eens All-Inclusive dat wil zeggen de show, het eten en de drank was in één prijs. Omdat het tegen Kerstmis aan gaat werden er nu ook wat Kerstliederen gezongen. Met de kerstversieringen erbij kwamen we zo al behoorlijk in de kerstsfeer, allen volgens het weerbericht van vandaag, zit die “White Christmas” er niet in dit jaar. Ze hebben daar in hotel Asteria ieder jaar weer een andere show, wel steeds met de zelfde mensen, van de groep “Theater op Bezoek”. Wat leuk is, is dat we door een van de artiesten naar onze tafel werden begeleidt, en ook tijdens de avond serveren zij tussen het programma door, mee een hapje of een drankje. Ik denk dat we er volgend jaar weer van de partij zijn, het was geweldig.

Hieronder een stukje film wat ik met mijn Iphone gemaakt heb:

UPDATE Sjoerd: Door het verplaatsen van mijn site naar een andere server zijn er enkele reacties (waaronder die van mijzelf) verloren gegaan. Ze zijn wel gelezen…

11 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: