Orange Tuesday
Orange Tuesday

Orange Tuesday

Zo, de stunt van het reisbureau Sky Travel heeft ook weer gewerkt, iedereen heeft weer een zomervakantie geboekt. Oh u wist dat niet… Blue Monday is gewoon een verzinsel van dit reisbureau. Die vond een wetenschapper bereid om een formule uit te vogelen die er voor zorgde dat op de derde maandag in januari iedereen werd aangepraat dat het boeken van een reis dit gevoel zou verminderen. Me hoela, en de media hebben dit mooi overgenomen. Daarom mijn Orange Tuesday erachteraan. Omdat oranje mij vrolijk maakt, mij een glimlach doet ontlokken. Zo ook deze kleine beesten welke ik eergisteren op de foto zette in een klein winkeltje in de binnenstad van Maastricht. Bedolven onder zonnestralen maakten we toen een wandeling door de stad. En laat nu de winter maar komen, ik ben er helemaal klaar voor.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

  1. Ik vermoedde al zoiets dat het bedacht was voor eigen gewin. Gelukkig heb ik geen last van blue monday. En die winter zou die nog echt komen? Ik begin een klein beetje het geloof er in te verliezen.

  2. Ik heb nog niets geboekt, maar als ik toestemming krijg van mijn werk, dan boeken we zo snel mogelijk. Maar dat heeft niets met blue monday te maken maar dat ik graag vroeg boek ivm de korting 😉

    Love As Always
    Di Mario

  3. Inderdaad, ik had de radio aan en ik werd helemaal flauw van dat gezeur over bleu monday. Ik begreep er al niks van maar het is dus een ouderwets complot. Wat niet weg neemt dat we hier de hele dag een loodgrijze hemel zagen. Daarom maar lekker even buiten aan het werk gegaan, dat is altijd goed voor een mens.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.