Ollie en Kaat
Ollie en Kaat

Ollie en Kaat

Ik had er al een tijd niet over geschreven, maar ze zijn er nog, Ollie en Kaat. Met nog steeds nieuwe streken, grappen en grollen. Je kunt gewoon niet boos worden op die twee. Ollie is een echte beer, groot, sterk, maar met een heel klein hartje. Kaat is lief, maar is daarnaast ook de grootste deugniet. De foto is gemaakt terwijl ik aan het schilderen was en de hele woonkamer een grote zooi was. Onverstoord is Olie hier zijn “kleine” zusje aan het wassen. Hij zal wel denken, ook jij, ondeugende poes, aan de voorjaarsschoonmaak.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 Comments

 1. Wel een leuk stel zo, en een eigen karakter is ook wel leuk, dat merken we bjonze katten ook.
  Geeft een leuke aanvulling op elkaar. Hans

  ot, dat is ook een probleem, betaal je en dan is de zaak op de fes.
  De i-bannummers zorgen nog voor veel problemen, maar je wordt wel gelijk als wanbetaler gezien door de bank.

 2. Wat een gezellig stel. En zeg nou zelf, onder het toeziend oog van dit schitterende tweetal werkt het toch heel goed. Het resultaat mag er zijn en voor hen wordt het nu gelukkig weer normaal. Ik hoor ze zuchten, want eerlijk is eerlijk, voor hen had het niet gehoeven.

 3. Annette Barendregt

  Gelukkig kunnen ze het goed samen vinden, dan hebben ze tenminste nog plezier van en met elkaar. Mijn duo (broer en zus) vochten elkaar de tent uit! 😉

 4. Nou Sjoerd ik zie dat je poezebeessies zich best vermaken samen. Ik weet wel, toen afgelopen voorjaar hier de buitenboel werd geschilderd, mijn overgebleven poezenkerel natuurlijk net op de geschilderde drempel van de buitendeur stapte en overal donkergroene pootafdrukjes achterliet. Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.