Kookatelier Wils Susteren
Kookatelier Wils Susteren

Kookatelier Wils Susteren

Gisteren waren we met de ontspanningsclub van ons bedrijf te gast bij kookatelier Wils in Susteren, waar we met een aantal mensen een kookworkshop hebben gevolgd. Het atelier wordt gerund door Pauline en Yoeri, beide koks met veel ervaring en ze hebben een mooi nieuw pand aan de Heidestraat in Susteren. Thema deze avond was Italië, toch al een land waarvan de recepten me wel aanstaan. Niets voor niets ben ik een pizza en pasta liefhebber. De smaak van het zonnige zuiden zullen we maar zeggen. Trouwens, de laars van Italië lijk wel een beetje op Limburg. De sfeer was uitermate goed en wat je even niet verwacht is dat je voor in ons geval 17 mensen een diner met vier gangen moet gaan koken. Niks even zelf iets doen, nee hoor meteen aan de bak. Maar dat geeft wel een uniek sfeer. In onze groep was de samenwerking uitzonderlijk goed. We pakten op wat er gedaan moest worden en hadden op deze wijze ook nog tijd om anderen bij te staan. Niks mis met de andere groepen, ook daar ging het prima en was de samenwerking tussen de afdelingen beter dan in de praktijk op het werk… Ook de aandacht van Yoeri en Pauline, als gastheer en gastvrouw was perfect. Geen probleem of er was een oplossing of hulp. Ik kan het iedereen aanraden om het eens te doen. De onderstaande foto was van het voorgerecht, en zeg zelf, dit was pas het begin. Uiteraard heb ik veel meer foto’s gemaakt. Maar ik wil hier geen collega’s in betrekken, dat komt wel in ons personeelsblad. Want ja, er was vanuit die zijde het vriendelijke verzoek om ook wat sfeerfoto’s te maken. Al met al was het voor mij een aangename verassing.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Het ziet er heerlijk uit en misschien moet ik het maar eens ondergaan, want tot nu toe heeft zo’n kookatelier mij niet aangetrokken. Wanneer iemand zoiets oppert omdat in één of ander clubverband (vroeger ook het collegateam) hoor ik altijd bij de groep dwarsliggers waardooor dit idee geschrapt wordt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.