Pas geleden was ik een stukje wezen wandelen in de Eijsdener Beemden, een prachtig natuurgebied even ten zuiden van Maastricht. Daar heb ik onderstaande foto’s gemaakt met mijn Iphone, ik had weer eens niets anders mee genomen. Ik moet zeggen dat ik al slechtere foto’s heb gemaakt met veel betere camera’s. De bloemen zijn volgens mij wilde rozen, maar verbeter me als ik het mis heb.

12 Comments

  1. Goede morgen, het zijn inderdaad wilde rozen of mooi gezegd Egelantieren. Maar de foto die je maakte is ook erg mooi, zo’n fotofoon is wel makkelijk lijkt me.
    Mijn mobiel maakt wel mooie foto’s, maar het is een heel gedoe om hem in te stellen en als de foto gemaakt is, weer opnieuw instellen, mij teveel gedoe eigenlijk. Maar ik heb dan ook een tamelijk oud mobieltje.
    Fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.