Moodboard
Moodboard

Moodboard

bVision Photography

Sommige mensen maken voor ze iets willen wijzigen in huis of tuin een moodboard, waar ze met foto’s of tijdschriften zaken naast elkaar zetten om zo tot hun ideale ontwerp te komen. Dat kan en het is een leuke bezigheid. Ik gebruik daarvoor mijn iPhone en doe alles digitaal.
Wat ik ook doe, zie bijgaande foto’s, is digitaliseren van ideeën die anderen al hebben uitgevoerd. Het idee van de tuinkasten is zo ontstaan, en dit zitje van steigerhout mag er ook wezen. Het voorbeeld op de foto is niet te betalen, daarvoor ben je bij echte meubels goedkoper uit. Maar het is simpel na te maken als je het juiste materiaal hebt. Een supereenvoudige plantentafel, nog geen meter hoog koste 69 euro, was onbehandeld en het gebruikte materiaal was nog geen 2 steigerplanken van 4.50 per stuk. Winst bijna 60 euro. Zo zie je dan dat Doehetzelven loont. Overigens als je gaat kijken naar de tijd om zoiets te maken, kwam ik uit op ca 10 minuten als ik zo’n plantentafel zou willen maken…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, dat is het voordeel wanneer je zelf veel kan maken. Dat talent heb ik niet jammer genoeg. Ik kan best veel, maar timmeren en meubelmaken is daar echt niet bij. In doe-het-zelf programma’s lijkt het zo simpel, totdat je het zelf probeert, dan is het een stuk ingewikkelder.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.