Geleerde spanning in Breukelen.

Geleerde spanning in Breukelen.

Trafohuisjes bVision.nl

Het wondermooie trafohuisje van deze week staat in Breukelen aan de straat weg bij huisnummer5. en is ingezonden door Margo van Truly Fair. Het huisje staat naast Schoehuijs Tuinhout & Steengoed. Het is beheer bij stedin en is bijzonder mooi afgewerkt.

Trafohuisjes bVision.nl

Het is jammer dat een onverlaat een poster op de deur heeft geplakt en op deze wijze het huisje weer heeft ontsierd. Doet men zijn best om de huisjes te ontdoen van dit soort zaken en van grafitti beginnen ze gewoon weer opnieuw. Daarom heb ik ook de foto weggelaten waarvoor reclame wordt gemaakt, wat mij betreft mogen ze de kosten van het verwijderen bij die organisatie claimen..

Trafohuisjes bVision.nl

Breukelen is een dorp in de gemeente Stichtse Vecht in de Nederlandse provincie Utrecht. Het ligt aan de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. Breukelen was tot 1 januari 2011 een zelfstandige gemeente. Het Trafohuisje ligt aan de straatweg, niet ver van Nijenrode Business University.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

16 Comments

  1. Hé, mijn reactie is verdwenen!
    Ik vind het wel vandalisme om over zo’n mooieschildering een poster te plakken. Al zou je er een Rembrandt overheen plakken, ik vind het respectloos naar de kunstenaar.

  2. Dit plakwerk een ‘aanfluiting’ en ‘vandalisme’ noemen gaat mij wel erg ver. Deze 2 tijdelijke posters zijn keurig recht en netjes onder elkaar op de stalen deur geplakt. Ik zie dat erg vaak en vermoed zelfs dat dat toegstaan is. Deze zijn van het Holland festival en nog een andere serieuze organisatie, dus niet een of ander locaal bandje dat in een obscuur buurthuis optreedt. Aan de posters is daarbij veel aandacht besteed.

  3. Annette Barendregt

    Hartsteikke mooi. Ik vind “naturel” ook wel wat hebben, maar zo voegen ze echt wat toe. En die schilder heeft een mooi podium en een extra zakcentje. Dat zouden ze vaker moeten doen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: