Boer
Boer

Boer

Boer zoekt vrouw (TV serie KRO)
Wat de boer niet kent dat vreet die niet (TV serie 24 kitchen)
Leef het boerenleven (Appie’s boerderijtje)

De boer heeft het wel gedaan in Nederland en Appie denkt daar in mee te spelen met zijn boerderijfiguurtjes. Letterlijk en figuurlijk kregen we vandaag o.a. dit paard, net niet in de bek geschoven. Als we geweten hadden wat het was hadden we het niet eens aangepakt. Maar wat de doelgroep is ontgaat me ten ene male. Voor kleine kinderen is het helemaal niks al die losse stukjes karton, er mee spelen kan ook niet. De zooi valt dan spontaan uit elkaar. Dan maar gewoon ergens neerzetten om later weg te gooien of…

Ik begin stilaan het vermoeden te krijgen dat het voor de jong bejaarden is. Kan opa nog lekker even knutselen om de kleinkinderen te laten zien dat hij ze echt nog wel allemaal in elkaar krijgt…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Annette Barendregt

    Ik hoor dat iedereen het weigert bij de kassa. Genoeg zooi in huis en dit ziet er inderdaad niet echt stabiel en stevig uit. Raar ook, die platte dingen. Geef dan kleine echte diertjes. Als er hamstertjes in een zakje kunnen past er ook wel een kip in.

  2. Ik heb ze hier nog in de verpakking, wist niet wat er in zat, maar meestal zijn er wel buurkinderen die dat spul willen hebben. Dit lijkt me meer iets voor meisjes, die houden van knutselen en verhaaltjes verzinnen, dat kan met van alles dus vast ook hiermee. Ik zal de buurmeiden eens vragen.

  3. Haha, ik vind ze wel grappig, hier zien de kinderen er wel lol in. Gewoon ouderwets ff puzzelen en hop een leuk poppetje. Stevig is het zeker niet, en de papierbak is al in afwachting, maar tot die tijd,, ach helpen we de boer.. of Appie 🙂

  4. Rare beessies zijn het dus. Toch stonden gister al kinderen buiten de Appie te wachten, om te vragen of je er had gekregen. Ik had er geen, maar zo te zien zijn ze nog oerlelijk ook.
    Sjoerd ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.