Positieve “energy”
Positieve “energy”

Positieve “energy”

Soms ben ik wel eens een dag helemaal mezelf. Dan straalt er energie van mij af en ben ik moeilijk te stoppen. Gisteren was een van die dagen. Dan kom je op het werk en ligt er een verbinding uit, no problemo, lossen we op. Gaat de telefoon, ik kan niet in mijn PC, no problemo lossen we op. Heb je nog een paar openstaande calls, no problemo, pakken de auto en gaan het oplossen. En no problemo als je tussendoor wat aan de secundaire arbeidsvoorwaarden moet doen. En dat ging de hele dag zo door. De weerslag kwam ’s avonds na een maaltje zuurkool (zonder spek), ik moest en zou een uurtje gaan liggen. Maar ik heb me voorgenomen om vandaag verder te gaan, waar ik gisteren gebleven ben. Me, Myself & I, samen staan we sterker… We moeten het alleen onderling via wat commitment afstemmen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, fijn een dag vol energie, maar wel op op alle drie goed passen zodat je samen sterk kunt blijven. Wat Marjolijn al tikt, straks heb je in twee dagen de energie voor de hele week verbruikt.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe, geniet er van !

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.